Yalvaç'ta Bir Ev Kül Oldu

Yalvaç'ta Bir Ev Kül Oldu

Yayınlanma:
Yalvaç'ta Bir Ev Kül Oldu

Saman balyalarından çıkan yangın bir anda tüm evi sardı. İtfaiyecilerin müdahale ettiği yangında ev oturulamayacak hale gelirken tek teselli can kaybı olmaması oldu

Mısırlı 1 haftalık aranın ardından yine bir yangınla sarsıldı. Köy içerisinde Mehmet Turan’a (35) ait evde akşam saat 22.00 sıralarında yangın meydana geldi. Komşuların haber vermesi üzerine kendilerini dışarı atan Turan ailesi yangından yara almadan kurtuldu.

Edinilen bilgilere göre Mehmet Turan eşi ve 5 çocuğu ile birlikte yaşadığı evin yan tarafına bu yıl hasatta elde ettiği saman balyalarını istifledi. Salı akşamı saat 22.00 sıralarında saman balyaları henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Alevler bir anda evin çatısını tutuşturdu.

Köydeki vatandaşların uyarısı ile kendileri dışarı atan ev halkı çaresiz gözlerle evin yanışını izlerken yangına vatandaşlar Yalvaç Belediyesi İtfaiye ekipleri ve Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı yangın söndürme ekipleri müdahale etti.

Uzun süren uğraşların ardından kontrol altına alınan yangında evin içerisinde bulunan tüm eşyaların yandığı evin ise kullanılamaz hale geldiği bildirildi.

Hasar tespit çalışmalarının başlatıldığı yangının nasıl çıktığı konusunda da Jandarma’nın araştırmalara başladığı öğrenildi.

Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.