Yalvaç'ta Bir Kaza Daha

VİRAJI ALAMAYAN SÜRÜCÜSÜ YAYAYA ÇARPTI

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ekim 2014 23:57
Yalvaç'ta Bir Kaza Daha

Yalvaç ilçesi Dedeçam ile Kozluçay köyü arasında meydana gelen kazada virajı alamayan sürücü yol kenarında yaya olarak yürüyen Şaban Kaplan’a çarptı. Kazada yaya yaralandı.

Kaza: Dedeçam Köyü ile Kozluçay köyü yolu üzerinde meydana geldi. İsmail Akkul yönetimindeki 07 FHY 39 plakalı araç virajı alamayarak kozluçay köyüne yaya olarak giden Şaban Kaplan’a arkadan çarptı.
Çarpmanın etkisiyle araç yoldan çıkarak şarampole düştü. Araç sürücüsü kazayı yara almadan atlarken, yaya Şaban Kaya ise vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kazayı görenler durumu hemen 112 Acil servis ekiplerine bildirdi. Kaza yerine gelen Şarkikaraağaç 112 sağlık ekipleri yaralı adama ilk müdahalesinin ardından Ambulansla Yalvaç Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırılırken, durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazaya karışan araç ise çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Yalvaç İlçe Jandarma Komutanlığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Fatih DEMİRTAŞ/Şarkikaraağaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.