Yalvaç’ta Çekilen Altın Gelecek 14 Ocak’ta Vizyonda

Yalvaç’ta tamamı amatör oyuncu ve yapımcılar tarafından 3 ayda çekilen 'Altın Gelecek Harita' adlı film, 14 Ocak'ta gösterime girecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ocak 2014 10:34
Yalvaç’ta Çekilen Altın Gelecek 14 Ocak’ta Vizyonda

Öğretmen, adliye zabıt katibi, öğrenci ve belediye başkanlarının kadrosunda yer aldığı amatör sinemacılar tarafından çekilen filmin gala gösterimi, 14 Ocak'ta Yalvaç'ta yapılacak.

Filmin yönetmeni ve başrol oyuncusu Yarıkkaya İlkokulu Matematik Öğretmeni Serkan Tuğcu, bilinen Türk filmlerinden çok farklı bir yapıt ortaya koyduklarını belirtti. Son zamanlarda Türk sinemasında ortaya konulan aksiyon filmlerinden farklı bir film çektiklerini vurgulayan Tuğcu, "Filmde 30 kişi rol aldı. Bu oyuncular arasında öğretmen, okul müdürleri, daire müdürleri, öğrenciler ve 2 belediye başkanımız rol aldı" dedi.

Filmin galasının 14 Ocak'ta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Yalvaç Meslek Yüksekokulu'ndaki konferans salonunda yapılacağını anlatan Tığcu, "Galaya protokol mensuplarının yanı sıra Pana Film yapımcıları Raci Şaşmaz ile Kurtlar Vadisi'nin oyuncuları Necati Şaşmaz, Kenan Çoban (Abdülhey) ve ünlü yapımcı Osman Sınav'ı davet ettik. Bundan sonrası artık filmin bir yapımcı tarafından değerlendirilmesine kaldı. İlk olarak filmimizi Yalvaç halkı izlemiş olacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum