Yalvaç'ta CHP Rüzgarı / Bin 500 Kişilik İftar

Yalvaç'ta CHP Rüzgarı / Bin 500 Kişilik İftar

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Haziran 2018 10:55
Yalvaç'ta CHP Rüzgarı / Bin 500 Kişilik İftar

Cumhuriyet Halk Partisi ve milletvekilleri tarafından bugün Yalvaç’ta düzenlenen iftar daveti muhteşem bir katılıma sahne oldu.

CHP Isparta 1. sıra milletvekili adayı Mustafa Ceyhan, 2. sıra milletvekili adayı İsa Önder Dinçtürk, CHP Isparta İl Başkanı Ahmet Kürkçü, il yöneticileri, eski il başkanları, çevre ilçelerin teşkilat başkanları, CHP Yalvaç İlçe Başkanı Hasan Tercan Özgül, parti yöneticileri, partililer ve vatandaşların katıldığı iftara ayrıca İYİ Parti Yalvaç İlçe Başkanı İlhan Yüksel, yönetim kurulu üyeleri ve partilileri de katılım gösterdi.
Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenen iftara yoğun yağışa rağmen 1.500 kişilik bir katılım olduğu gözlemlendi.

Yemek öncesi kısa bir konuşma yapan CHP Isparta 1. sıra milletvekili adayı Mustafa Ceyhan, “Gittiğimiz her yerde çok sağolun büyük ilgi görüyoruz. Burada da muhteşem bir kalabalık var. Bu yoğun yağışta buraya kadar geldiğiniz, destek verdiniz, çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca destek veren ve aramızda bulunan İyi Partili kardeşlerimize de şükranlarımı sunuyorum. Yıllardır sahipsizlikle kıvranan Yalvaç’ımız, CHP’nin önderliğinde kurulacak hükümet ve Muharrem İnce cumhurbaşkanlığında özlediği ilgiye ve hizmete kavuşacaktır.

2007-2017 yılları arasında nüfusunun yüzde 20’sini kaybeden Yalvaç’ımız için işsizliği bitirecek, göçü bitirecek, evlatlarımızın yüzünü güldürecek bir çalışma aşkıyla geliyoruz. Organize Sanayi Bölgesi’nin hayata geçirilmesi ve deri esnafının kimyasal arıtma tesisi sorununu çözmek boynumuzun borcu. Yalvaç’a üniversite özlemini biliyoruz, bununla ilgili de söyleyeceklerim var. Beceriksizlikle hizmet üretemeyenler, Yalvaç’ta görüyorum ki, ilgisizlikle vatandaşın da öfkesini kazanmışlar. Buna son verecek, tamam diyecek ve Yalvaç’ı özlenen hizmetlere kavuşturacağız. Projelerimiz var, hayallerimiz var. Ancak, bu ortamda, konuşmamı çok uzatmak istemiyorum. Daha sonraki ziyaretimde ve televizyondaki programlarda detaylıca anlatacağım. Sizlere şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

İftarın ardından, uzun süre alandan ayrılmayan partililer, adaylar Mustafa Ceyhan ve İsa Önder Dinçtürk’le fotoğraf çekilmek ve sohbet etmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.

Gündüz de esnaf ve partili ziyareti yapan Ceyhan, Dinçtürk ve beraberindekiler partililerle görüşme yaptıktan sonra Isparta’ya gitmek üzere alandan ayrıldılar.

İftarın ardından kısa bir açıklama yapan CHP Yalvaç İlçe Başkanı Hasan Tercan Özgül de, “Bugün vekillerimizin de katılımıyla güzel bir iftar etkinliği gerçekleştirdik. Katılan tüm vatandaşlarımıza, partililerimize, hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Birlik ve beraberlik içinde, Yalvaç da tamam diyeceğini göstermektedir. Vekillerimizi halkımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Vakit dar, ama elimizden geldiğince partimizin projelerini, sayın cumhurbaşkanı adayımızın düşüncelerini aktarma gayreti içerisinde olacağız. Bunların da yanında Millet İttifakı’mızın oluşturulması ruhunda var olan birlik ve beraberlik duygusu içerisinde İyi Partili, Saadet Partili, Demokrat Partili kardeşlerimizle de dayanışma içerisinde çalışacağız. Herkese teşekkür ederiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum