Yalvaç’ta Eski Evleri Soyan Hırsız Yakalandı

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde 13 hırsızlık olayının faili olduğu tespit edilen şahıs yakalandı.

Yayınlanma:
Yalvaç’ta Eski Evleri Soyan Hırsız Yakalandı

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde 13 hırsızlık olayının faili olduğu tespit edilen şahıs yakalandı.

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde son beş ayda meydana gelen 13 hırsızlık olayının faili olduğu tespit edilen şahıs emniyet kuvvetlerince yakalandı.

Yalvaç Emniyet Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre, 25 Aralık 2022 ile 3 Mayıs 2023 tarihleri arasında Yalvaç’ın farklı mahallelerinde bulunan ve özellikle kullanılmayan eski evlerde 15 ayrı hırsızlık olayı ihbarı üzerine inceleme ve araştırmalar başlatıldı.

Emniyet ekiplerince yapılan takip ve kamera araştırmaları sonucunda O.B. (1987) isimli şahsın, 13 ayrı olayın şüphelisi olduğu tespit edilerek yakalandı. Şüpheli O.B. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yalvaç Emniyet Müdürlüğü’nce verilen bilgiye göre, emniyet ekiplerince 2023 yılı içerisinde 5 aşlık dönemde haklarında farklı suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan toplam 68 aranan şahsın yakalandığı ve haklarında gerekli adli işlemlerin yapıldığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.