Yalvaç'ta Fetö/pdy Operasyonuna 4 Tutuklama

Yalvaç'ta Fetö/pdy Operasyonuna 4 Tutuklama

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ağustos 2016 11:31
Yalvaç'ta Fetö/pdy Operasyonuna 4 Tutuklama

Yalvaç İlçesi'nde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 1'i polis memuru 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yalvaç Cumhuriyet Savcısı İsmail Çelik tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, 'Isparta'da 50 bin küçükbaş hayvanı, 73 bin göstererek, bakanlıkça 23 bin hayvan için ödenen parayı FETÖ/PDY'ye aktarmak, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüt adına faaliyette bulunmak ve terör örgütüne finans sağlamak' iddialarıyla gözaltına alınan şüphelilerden 7'si daha adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden veteriner sağlık teknikeri Durmuş Tokat ile Sücüllü Köyü'nde ikamet eden ve örgüte köyde yardım topladıkları öne sürülen Adem Dağlı ile Mustafa Peker tutuklandı. Aralarında örgütün propagandasını yaptığı iddia edilen şehit annesinin de bulunduğu 4 şüpheli ise serbest bırakıldı.

Öte yandan Yalvaç Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru İsmail Dorum ise cep telefonunda FETÖ/PDY üyelerinin kullandığı bir program tespit edilmesi üzerine gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.