Yalvaç’ta Huzur Operasyonu!

İl Emniyet Müdürlüğü destekli olarak Yalvaç İlçesi’nde geçtiğimiz cumartesi günü yapılan huzur operasyonunda çok sayıda mermi, silah ve menşei belli olmayan uyuşturucu hap ele geçirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Şubat 2013 18:00
Yalvaç’ta Huzur Operasyonu!

İl Emniyet Müdürlüğü destekli olarak Yalvaç İlçesi’nde geçtiğimiz cumartesi günü yapılan huzur operasyonunda çok sayıda mermi, silah ve menşei belli olmayan uyuşturucu hap ele geçirildi. Uygulamada 392 kişinin GBT’si sorgulanırken, sorgulanan 56 araçtan 3’üne de ceza-i işlem uygulandı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Çevik Kuvvet ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü destekli olarak Yalvaç’ta yapılan genel asayiş uygulamasında, çok sayıda mermi, silah ve menşei belli olmayan hap ele geçirildi.

Ajans32 Muhabirinin aldığı bilgiler doğrultusunda, geçtiğimiz cumartesi günü Yalvaç İlçesinde yapılan genel asayiş uygulaması kapsamında 392 kişinin Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgulamasının yapıldığı öğrenildi.

Isparta il merkezinden, Asayiş Şube, Çevik Kuvvet Şube ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin de ilçe emniyetine takviye görevi yaptığı uygulama kapsamında 1 adet kuru sıkı tabanca ve ona ait 85 adet mermi, 5 adet 7-65 tabanca mermisi, 3 adet menşei belli olmayan (uyuşturucu) hap ele geçirildiği belirtildi.

1 işyerinde küçük yaşta çocuk bulunması nedeniyle ‘1774 Sayılı Kanuna Muhalefet’ suçundan işlem yapıldığı kaydedilen uygulama kapsamında, 56 aracın kontrol edildiği ve 3 araç sürücüsüne de çeşitli maddelerden ceza uygulandığı bildirildi.

Öte yandan, aynı uygulama kapsamında 1 araç da trafikten men edildi.

İl merkezinde yaptığı asayiş ve genel kontrol uygulamalarıyla her geçen gün halktan olumlu tepkiler alan Isparta Emniyet Müdürlüğü, ilçe emniyet amirliklerinin yaptığı genel uygulamalara da merkezdeki personeliyle destek vermeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Eğirdir İlçesi’nde uygulama yapan polis ekipleri, bu kez Yalvaç İlçesinde huzur ve sükunu sağlamak adına ciddi çalışmalar yaptı.
İl Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan açıklamada, il merkezindeki çalışmaların yanı sıra ilçelerdeki uygulamaların da devam edeceği vurgulandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.