Yalvaç'ta İmar Planına Göre Yeni Yollar Açılıyor

Yalvaç Belediyesi ekipleri, imar planında yer alan yeni yolların açılması çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Çevre Yolu ile tabakhane - Eski Mahalle arasındaki alanda çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Nisan 2012 16:28
Yalvaç'ta İmar Planına Göre Yeni Yollar Açılıyor

Geçtiğimiz yıl başlanan, imar planında gösterilen yeni yolların açılması çalışmaları kapsamında Yalvaç Belediyesi tarafından Bağlar Mahallesinde, Kaş-Leblebiciler mahalleleri ile eski çevre yolu arasındaki alanda ve Kızılca Mahallesinin arkasındaki alanlarda yeni yol açılması çalışmaları gerçekleştirilmişti.

Yine bu kapsamda bir süredir uygulama aşamasında olunan Çevre Yolu ile tabakhane-Eski Mahalle arasındaki bölgede çalışmalara devam ediliyor.

Yalvaç Öğretmenevi’nin arkasında, Tabakhanenin bulunduğu sokağın hemen güney girişine kadar ulaşan çalışmalarda öncelikle ölçümler sonucu yol doğrultuları kireçlenerek belirleniyor. İkinci aşmada ise yolların açılması ve dolgu yapılarak kotlanmasının ardından malzeme serim ve sıkıştırma çalışması yapılıyor.

Bu çalışmalar kapsamında, aynı bölgede bulunan yeşil alanlarda yine Yalvaç Belediyesi tarafından beton çit ile çevrelenip belirleniyor. Yeni açılan yolların üzerinde oluşturulan bu parklarda bir sonraki aşamada ağaçlandırılarak peyzaj düzenlemeleri gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.