Yalvaç'ta İyi Sonuç Elde Ettik

Sert, AA muhabirine yaptığı açıklamada, partilerinin ilçe genelinde iyi bir sonuç elde ettiğini kaydetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Haziran 2011 07:22
Yalvaç'ta İyi Sonuç Elde Ettik

Sert, AA muhabirine yaptığı açıklamada, partilerinin ilçe genelinde iyi bir sonuç elde ettiğini kaydetti. Seçim sonuçlarından sonra "İyi ki AK Parti var" dediklerin anlatan Sert, "Bugün AK Parti olmadığını bir düşünün. Biz, siyaseti doğruyu söylemek ve doğruyu yapmak olarak kabul ettik. Bütün çabalarımız da bunun içindi" dedi.

Seçimin huzurlu bir ortamda geçmesinde payı olanlara da teşekkür eden Sert, "Sonucun ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bize bir dava emanet edilmişti, biz de onu kucakladık" diye konuştu.

MHP İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez de, geçen seçimlere göre oy oranlarında düşüş olduğunu, bunun da halkın takdiri olduğunu söyledi. Halkın iradesine saygılı olduklarını belirten Sönmez, "Tabi kendi içimizde bu oy düşüşünün nedenlerini tartışacak ve nedenlerini araştıracağız. Seçim sonucunun hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

CHP İlçe Başkanı Kadir Yerli ise, CHP'nin hem ülke genelinde, hem Isparta'da, hem de Yalvaç'ta oy yüzdelerini artırdığını bildirdi. İktidar olmayı istemelerine rağmen bunda başarılı olamadıklarını ifade eden Yerli, bundan sonra yine seçim varmış gibi çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. Yerli, "Partimize teveccüh gösteren tüm seçmenlerimize teşekkür ediyor ve seçim sonucunun hayırlı olmasını diliyoruz" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum