Yalvaç'ta Mezuniyet Sevinci

Yalvaç MYO'da düzenlenen törende mezun olan öğrencilerin okulu bitirme sevinciyle Yalvaç'tan ayrılma hüznü bir arada yaşandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Haziran 2014 13:33
Yalvaç'ta Mezuniyet Sevinci

Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Kılıçarslan Yerleşkesinde Mezuniyet Töreni 04 Haziran 2014 Çarşamba günü Yalvaç İlçe Stadyumunda gerçekleştirildi.

Törene İlçe kaymakamı Ahmet Altıntaş, Yalvaç Cumhuriyet Başsavcısı Muharrem Çetin, Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, Yalvaç TBMYO Müdürü Prof.Dr. Şakir Şahin, Yalvaç MYO Müdürü Doç.Dr. Muhammet Sadık Aydemir, Doç.Dr. Ramazan Armağan, protokol üyeleri ve çok sayıda misafir ve Yalvaçlı katıldı.

Yalvaç Teknik Bilimler MYO Moda Tasarımı Bölümü Moda Tasarımı Bölümü Yöresel Gelinlik Temalı 7.Geleneksel Bahar Defilesini katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Törende Konuşmasını yapan Yalvaç TBMYO Müdürü Prof.Dr. Şakir ŞAHİN mezun olacak olan öğrencilere Yalvaç’tan mezun olmanın her yerde gururunu yaşatmalarını isterken, mezun olan öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.

Okul Birincilerinin yaş kütüğüne isimlerini çakmalarının ardından farklı bölümlerde derecelere giren öğrencilere ödülleri verildi.

Başarılı olan öğrencilere ödüllerini takdim eden Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü ; ‘Başarı ile mezun olan öğrencilerimizin mutluluğunu paylaşmak bizim için onur verici. Artık bundan sonraki yaşamlarında umarım daha güzel ve daha başarılı işlere imza atarlar. Bizler yerel yöneticiler ve özellikle Yalvaç Belediyesi olarak hem kurumum hem de şahsım öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Onları mezun ediyoruz ama her zaman da Yalvaç’ta bir evleri olduğunu ben tekrar söylemek istiyorum ve kendilerine başarılar diliyorum’’dedi.

Başkan Tütüncü törenin ardından Yalvaç İmam Hatip Lisesi’nin mezuniyet törenine katılarak okul idarecileri, öğrenciler ve öğrenci velileri ile sohbet etti.




HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum