Yalvaç'taki Kayıp Kız Hakkında Son Durum

Yalvaç'taki Kayıp Kız Hakkında Son Durum

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Aralık 2016 14:39
Yalvaç'taki Kayıp Kız Hakkında Son Durum

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde dün öğle saatlerinde ortadan kaybolan ve ailesinin haber alamadığı Yalvaç İmam Hatip Lisesi 1. Sınıf öğrencisi İ.E.’den 24 saattir haber alınamıyor. Ailesinin kayıp başvurusu yapması üzerine harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri okuldaki arkadaşları ile de görüşerek genç kızın izini bulmaya çalıştı ancak bir sonuç alınamadı.

Bugün ilçede fısıltı gazetelerinin ortaya attığı ‘Kayıp kız ölü olarak bulundu’ söylentisinin gerçek olmadığını açıklayan İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Canpolat ‘Ekiplerimiz kızımızın bulunması için aralıksız çalışıyor. Bulunacağından kuşkumuz yok’ diye konuştu. Kızın gözü yaşlı babası Abdullah E.’de Savcılık ve Emniyetin olayı yakından takip ettiğini kendilerinin de araştırmalara devam ettiğini dile getirerek, ‘Akşama kadar kızımı bulmayı ümit ediyorum. Önemli duyumlar aldık inşaallah olumlu bir sonuç çıkar’ açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.