Yalvaç'tan Vahşet Görüntüler

Yalvaç'tan Vahşet Görüntüler

Yayınlanma:
Yalvaç'tan Vahşet Görüntüler

Yalvaç ilçe merkezinde Müderris Mahallesi’nde bir gün önce iki sokak köpeği ile bir sokak kedisinin zehirlenme belirtileri göstererek yaşamını yitirdiği haber alındı.

Ardından Tabaklar Mahallesinden de sokak hayvanları ölümleri geldi.Vatandaşların video ve fotoğrafladığı ölü hayvanların büyük olasılıkla zehirli bir yiyecekle zehirlenmiş olabilecekleri tahmin ediliyor. Ölen köpeklerden birinin küçük yavrularının bulunduğu da öğrenilirken, vatandaşlar zehirlenme belirtileri nedeniyle olaya tepki gösterdiler. Birbirine yakın iki noktada yaşamını yitiren iki köpekle bir kedinin dışında da ölen hayvan olup olmadığı bilinmiyor.

TABAKLAR’DA DA ÜÇ SOKAK HAYVANI ÖLÜ BULUNDU

Dün Müderris Mahallesi’nde 2 sokak köpeği ve bir sokak kedisinin zehirlenme şüphesi taşıyan ölüm haberinin ardından benzer bir haber de bugün Tabaklar Mahallesi’nden geldi. Tabaklar Mahallesi’nde ikamet eden bir kişi, evinin yakınında aynı gün üç sokak kedisini ölmüş vaziyette bulduğunu, kendi beslediği kedinin ağzından köpük geldiğini belirterek zehirlenme şüphesi taşıdığını ifade etti.İki gündür sokak hayvanlarıyla ilgili olarak gelen bu haberler, hayvanseverlerden tepki alırken; diğer yandan evlerinde hayvan besleyen ve zaman zaman sokaklarda bulunmalarına izin veren vatandaşları da tedirgin etti.

Öte yandan Emniyet Müdürlüğüne bağlı HAYDİ ekipleri tarafından olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

KAYNAK: ÖZYALVAÇ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.