Yan Yatan Kamyonetin İçinde Ezildiler

Yan Yatan Kamyonetin İçinde Ezildiler

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Kasım 2021 22:32
Yan Yatan Kamyonetin İçinde Ezildiler

Isparta'da yan yatan kamyonetteki arkadaşlarının altında ezilen iki kişi hastaneye kaldırıldı.

Şarkikaraağaç’ta yağış nedeniyle kontrolden çıkan kamyonet devrildi. Yan yatan kamyonetin içinde bulunan kişilerin altında kalarak ezilen iki kişi hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan 5 kişi ise hafif sıyrıklarla kurtuldu.

Şarkikaraağaç - Beyşehir karayolunun 15’inci kilometresinde meydana gelen kazada, İlhami Yıldıran (45) yönetimindeki 42 ACL 180 plakalı kamyonet, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı.

Yıldıran'ın direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet devrilerek takla attı. 7 kişinin bulunduğu araçta yan yatan kamyonette Cemil Çıtırık ile Sabri Çıtırık, arkadaşlarının altında kalarak ezildi.

Cemil ve Sabri Çıtırık, ambulans ile Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesine götürüldü.

Sürücü İlhami Yıldıran'ın yanı sıra kamyonette bulunan Hüsamettin Koçak (61), Mecdettin Abdullah (27), Cüneyt Hammud Elhalil (34) ve Mahmoud Alastal (57) ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Jandarma, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.