Yanal istedi, kesenin ağzı açıldı!

Spor Toto Süper Lig'de liderliğini sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, yönetimden sürpriz bir istekte bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ekim 2013 15:16
Yanal istedi, kesenin ağzı açıldı!

Fenerbahçe’de yüzler gülüyor. Lige Konya Torku karşısında alınan şok yenilgiyle başlayan Sarı- Lacivertliler, daha sonra seriye bağlayarak zirveye oturdu ve oradan da inmeye hiç niyeti yok. Bu gelişmeler de ister istemez Samandıra’daki olumsuz havaları dağıttı ve artık herkes ileriye büyük umutla bakıyor.

Teknik heyetinden futbolcusuna kadar ortak düşünce ligin ilk yarısının en iyi şekilde bitirilmesi. Şu sıralar yapılan hesap kitaba göre teknik direktör Ersun Yanal ve futbolcuların ortak görüşü şu: Bursaspor, Galatasaray, Antalyaspor maçlarından toplam 9 puan alırsak o havayla ligin ilk yarısını en yakın rakibimize 10 puan fark atarak bitiririz.

YÖNETİM KESENİN AĞZINI AÇTI

Bu arada Fenerbahçe yönetimi de kesenin ağzını açtı. Bunun için de teknik direktör Ersun Yanal’ın devreye girdiği öğrenildi. Futbolculara geçen sezondan beri bir kuruş prim ödenmemişti. Bu sezon da bugüne kadar bir çok maç kazanılmasına rağmen bir ödeme yapılmadı. Ayrıca prim sistemi de belli değil.

Yanal yönetimle görüşerek, “İlk yarıyı uzak ara lider bitirmemizi istiyorsanız o zaman oyuncularımıza geçen yıldan alacaklar ve bu yıl kazanılan primler ödenmeli. Ayrıca bundan sonraki 3 maç için de özel bir prim belirlenmesinin iyi olacağını düşünüyoruz” dedi.

Yanal’ın bu isteğine yönetimin de “Hiç merak etmeyin. Kongre haftasına giriyoruz ama futbolcuları unutmayacağız gereğini yapacağız” dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.