Yanal'ın G.Saray'a karşı silahı belli!

Erciyes'te 90+4 galibiyeti getiren, G.Antep'e 2 gol atan Emenike'yi özel olarak tebrik eden Ersun Yanal, öğrencisinin asıl çıkışı derbide yapacağına inanıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ekim 2013 16:57
Yanal'ın G.Saray'a karşı silahı belli!

Erciyes deplasmanı ve Antep maçında attığı gollerle orucunu bozan Emmanuel Emenike, forvete geçer geçmez farkını gösterdi.
Tek transferi olan Nijeryalı oyuncu için Cardoza'dan bile vazgeçen teknik direktör Ersun Yanal, defalarca konuştuğu Emenike'nin “Forvette daha başarılıyım” mesajının ardından oyuncusunu istediği bölgede oynattı ve karşılığını da 2 golle aldı.

"TEŞEKKÜRLER"
Erciyes'te 90+4'te galibiyeti getiren Antep karşısında duble yapan öğrencisinin performansından çok memnun kalan tecrübeli teknik adam maç sonu Salih'le birlikte özel olarak tebrik ettiği Emenike'ye “Gol atamadığın günlerde bu konuyu kafana çok takmıştın bak 2 haftada 3 gol attın. Tüm takım ve ben sana teşekkür ediyoruz” dedi.

Webo ve Sow formdayken bu ikilinin arasına giremeyen Emenike 2 maçta 3 gol atmasına rağmen fiziki anlamda hâlâ istenilen form düzeyine erişmiş durumda değil. Oyuncusunun daha çok çalışmasını ve güçlenmesini isteyen Ersun Yanal, özellikle G.Saray maçında Emenike'nin eğer sakatlık veya cezalı duruma düşmezse patlama yapacağına inanıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.