Yangın Saatlerce Kontrol Altına Alınamadı

Keçiborlu'ya bağlı İncesu Beldesi'nde dün gece çıkan ahır yangını Isparta'dan giden takviye ekiplerin de müdahalesiyle ancak saatler sonra kontrol altına alınabildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Temmuz 2014 09:50
Yangın Saatlerce Kontrol Altına Alınamadı

DÜN GECENİN EN SICAK HABERİ

Keçiborlu İlçesi'ne bağlı İncesu Beldesi’nde dün saat 02.00 sıralarında başlayan ahır yangını, saatlerce kontrol altına alınamadı.

Çevredeki birçok bölgeden takviye araç istenen İncesu’daki yangın için Isparta İtfaiyesi’nden de 2 takviye ekip gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, saat 02.00 sıralarında nedeni henüz belirlenemeyen bir şekilde çıktığı öğrenilen ahır yangını sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.
 
Keçiborlu İlçesi ile Afyonkarahisar’ın yakın bölgelerinden takviye ekiplerin sevk edildiği yangına, Isparta Belediyesi’nden de 2 itfaiye aracı istendi.

Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürü Halil Açar, İncesu Beldesi’ndeki yangına 2 takviye araç sevki yaptıklarını belirterek, yangının büyük olduğu ve ancak sabahın ilk ışıklarıyla söndürülebildiğini kaydetti.

Yangında can kaybı olmazken, maddi hasarın meydana geldiği ve sayısı henüz öğrenilemeyen bazı hayvanların telef olduğu da resmi olmayan bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.