Yanınızda Değiliz

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, MHP İl Başkanı İsa Yalçın’ı partilerinden oy kapma hedefiyle hareket ettiğini ileri sürerek, sert çıktı: “2009 seçimleri özel bir durumdu ve AKP karşıtı bir cephe oluşturulmuştu. Ancak bugün yanınızda yokuz” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Şubat 2014 12:08
Yanınızda Değiliz

CHP İl Başkanı Vedat Şenol ile MHP İl Başkanı İsa Yalçın arasındaki “Oy kapma yarışı” devam ediyor. Bir süredir ikili, iki parti arasındaki tabanın kendilerine oy vereceğini ileri sürüyor. Son olarak CHP İl Başkanı Vedat Şenol, Yalçın’ı uyararak “CHP tabanına oynayıp durma” uyarısında bulundu.

2009 ÖZEL BİR DURUMDU
Yalçın’ın kendileriyle uğraşmak yerine söz verip de tutmadıkları projeleri açıklaması gerektiğini belirten Şenol, şunları söyledi; “İsa beyin CHP tabanına oynaması ve bunu ısrarla sürdürmesi hoş bir durum değil. Defalarca anlattık. 2009 seçimleri özel bir durumdu. O özel durumda AKP karşıtı bir cephe oluşturulmuştu.

Aynı şeyi sürdürmeye çalışmasınlar. 2011 seçimlerinde MHP’ye 5000 oy fark atmıştık. Bu farkın normalde kapanması mümkün değil. Asıl MHP kesiminden bize destek var. ortada böyle bir gerçek varken Yalçın’ın kalkıp ‘CHP tabanı bize oy verecek, il başkanı kendi tabanına hakim olamıyor’ gibi laflar etmesi gerçekten yakışıksız. MHP kendi işine baksın. Belediye Başkanının 10 yıldır yaptığı ve 11. yılda yapacağı icraatları anlatsınlar.

VERDİĞİNİZ BU VAATLERE NE OLDU?
Benim onlara tavsiyem 2009 seçim vaatlerini açsınlar ve bir baksınlar. Biz mi söyleyelim siz bu sözü verdiniz, tutmadınız diye. Halk unutmaz. Örneğin Isparta’da et ve süt ürünleriyle ilgili bir entegre tesis kuracaktınız, nerede? Yok. Isparta’nın otopark, trafik, hava kirliliği sorunu çözülecek ve göç alan bir şehir olacaktı. Şuanda Isparta göç veriyor.

Ayrıca diğer sorunlar da devam ediyor. Emeklilerin otobüslere ücretsiz binmesi ve öğrencilere yarı ücret sözleri 2009 seçim vaatlerinde vardı. Bunları neden uygulamadılar? Ellerinden alan mı oldu? O zaman yapamayacağınız hiçbir şeye söz vermeyin. 2014 seçimlerinden sonra otopark sorununu çözeceğiz demeniz kargaları bile güldürür. Biz MHP’nin tabanına oynamıyoruz. Hocamız projelerini anlatıyor, değişimi istiyoruz. Ayrıca Türkiye’de iktidara giden bir CHP var.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum