Yankesiciler Yakalandı

Halk Otobüsünde cebinden 970 TL'sini çaldıran vatandaşın şikayetiyle harekete geçen polis yankesicileri kıskıvrak yakaladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mart 2016 12:06
Yankesiciler Yakalandı

Tuhafiyeciler Sitesi önünde bulunan otobüs duraklarında ikametine gitmek üzere otobüs bekleyen müşteki G.B. isimli şahsın bindiği otobüste cebinde bulunan 970 TL parasının çalınması ve müracaatta bulunması sonrası harekete geçen polis şüphelileri yakaladı.

Konuyla ilgili Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan bilgilendirmede; "Çelebiler Mahallesi Tuhafiyeciler Sitesi önünde bulunan otobüs duraklarında ikametine gitmek üzere otobüs bekleyen müşteki G.B. isimli şahsın bindiği otobüste cebinde bulunan 970 TL parasının çalınması ve müracaatta bulunması üzerine olay yerine intikal eden Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerimiz tarafından olay yerinde gerekli incelemeler yapılmıştır.

Müştekinin beyanları doğrultusunda ekiplerimizce gerekli inceleme yapılarak olayın meydana geldiği yere ait güvenlik kamera kayıtları ile otobüse ait kamera kayıtları incelemeye alınmıştır. Yapılan inceleme neticesinde Asayiş Şube Müdürlüğümüzce tanınan ve çok sayıda benzer suçlardan kaydı olan “R.E., K.K. ve İ.Ç.” isimli şahısların olayın failleri oldukları tespit edilmiştir.
Konu ile ilgili olarak şüphelilerin yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalar neticesinde İ.Ç. ve K.K. isimli şahıslar Burdur ilinde “Yankesicilik Suretiyle Hırsızlık” suçundan yakalanarak sevk edildikleri adli makamlarca TUTUKLANMIŞ olup, diğer şüpheli R.E. isimli şahıs ise ekiplerimizin yürüttüğü takip neticesinde Emre Mahallesinde bulunarak yakalanmıştır.

Şüpheli R.E. isimli şahıs hakkında Asayiş Şube Müdürlüğümüzce “Yankesicilik Suretiyle Hırsızlık” suçundan gerekli yasal işlemler yapılmış olup, sevk edildiği adli makamlarca TUTUKLANAN şahıs cezaevine gönderilmiştir.
Emniyet Müdürlüğümüzce suç faillerinin tespiti ve işlemiş oldukları suçlar sebebi ile aranan şahısların yakalanması amacıyla çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.