‘Yapamayacaksanız Biz Yapalım’

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Karayollarının yaptığı çalışmalardan dolayı kendilerine sürekli şikayet geldiğini ileri sürerek “Yapamayacaklarsa biz yapalım” dedi.

Yayınlanma:
‘Yapamayacaksanız Biz Yapalım’

Günaydın, “Müteahhitleri bir ara gelip bizim müteahhitlerimizi takip etsin. Böyle yol yapılmaz” ifadelerini kullandı.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, dün Vatan Mahallesi’nde asfalt sezonunu başlattı. Önemli açıklamalarda da bulunan Günaydın, bazı kurumlardan T.C ibaresinin kaldırılmasına tepki gösterdi, karayollarının çevre yolu ile üniversite arası yaptığı yol çalışmalarını ise eleştirdi.

GÜNAYDIN’DA ELEŞTİRİ KERVANINA KATILDI
Bazı kurumlardan T.C ibaresinin kaldırılmasına tepki gösteren Başkan Günaydın, “Bugün ülkemizde bazı şeyler kaldırılıyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin Belediyesi ve Belediye Başkanı olarak, bu güzel T.C ismi ebediyen bir şan olarak kalacaktır. Bunu kaldırmaya kimsenin gücü yetmez. Ne mutlu Türk’üm diyerek de sözümü bitirmek istiyorum.” diye konuştu.

DEMEK Kİ GÜÇLERİ BURAYA KADAR YETİYOR
Geçtiğimiz aylarda Isparta’ya gelen Ulaştırma Bakanı Bin Ali Yıldırım’ın “Ödeneklerimizi yapalım, üniversiteye kadar olan kısmı da yapacağız.” sözlerini hatırlatan Günaydın, “Demek ki güçleri bu kadarına yetiyor.” dedi.

10 GÜNLÜK İŞİ 1 YILDA YAPIYORLAR
Karayollarının yapmış olduğu yol çalışmalarını da beğenmeyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “10 günlük işi bir yıl da yapıyorlar. Ancak yaptıkları yolu tekrar elden geçirmek lazım. Çünkü yol kenarlarındaki lagarlarda kot tutmamış. Biri alçak biri yüksek, göze hoş gelmiyor. Böylesine bir yolda yamuk yumuk iş yapılır mı? Rögarların sökülüp yeniden yapılması gerekiyor. Kanunen buraları belediyenin yapması yasak ama bize devretseler buraları biz 10 günde tamamlarız.” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞ BİZİ ARIYOR
Karayollarının yaptığı çalışmalardan dolayı kendilerine sürekli şikayet geldiğini belirten Başkan Günaydın, “Orada ki çalışmaların uzaması nedeniyle vatandaş bizi arıyor. Neden bu kadar uzadı, niye böyle oldu? diye. Tekrar söylemek istiyorum yapamayacaklarsa biz yapalım.” dedi.
Karayollarının yaptığı çalışmaları beğenmeyen Başkan Günaydın, “Müteahhitleri bir ara gelip bizim müteahhitlerimizi takip etsin. Böyle yol yapılmaz.” şeklinde konuştu.

ÖLÇTÜK, BİÇTİK TAM 205 KM YOL YAPILACAK!
Daha önce 200,250 kilometre yol yapılacağı yönünde tahmini rakamlar verdiğini ifade eden Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bütün yolları ölçtük, daha önceki söylediklerim global tahminlerdi ama bu yıl tam 205 kilometre yol yapacağız. Bu ölçülmüş net rakamdır. Geçen yıl 80 km yaptık. Bu yıl da hedefimize ulaşırsak, kılcal damar dediğimiz ara yolları da yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Yine geçtiğimiz aylarda başlayan ve büyük bir kısmı tamamlanan baypas çalışmalarından bahseden Günaydın, “Eğer baypas çalışması olmasaydı, bugün bu 205 kilometrelik yol çalışmalarına başlayamazdık. Bu işleri de tez zamanda bitiren ekibimize çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

SEÇİM BAHANE ÇALIŞMALAR ŞAHANE
Gelecek yıl yapılacak olan seçimlere de değinen başkan Günaydın, kendisi için seçimlerin önemli olmadığını, tek hedefinin yaptığı çalışmaları bitirmek olduğunu söyledi. Bu çalışmaların bitmesi halinde kendisini bin kere başkan olmuş gibi hissedeceğinin altını çizen Günaydın, ekibinin de gece gündüz çalıştığını, hiç vakit kaybetmediğini aktardı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum