Yapılan Çalışmalar Büyük Cesaret İşi

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nce altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Son olarak 4,4 km’lik 106 Cadde (Adnan Menderes Bulvarı)’nı tamamlayan Belediye ekipleri çalışmalarını 103 Ca

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Kasım 2013 14:49
Yapılan Çalışmalar Büyük Cesaret İşi

Eğirdir yolu Karayolları Kavşağı’ndan başlayan ve Zabıta Kavşağı’na kadar uzanan 22 metre genişliğinde toplam 3 bin 665 metre uzunluğuna sahip 103 Cadde’de asfalt kemirme çalışmalarına başlandı.

Gecenin geç saatlerine kadar süren çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, caddede yağmur suyu ana hattının mevcut olduğunu ancak bu hatta ızgara bağlantılarının yapılacağını söyledi. 15 günlük bir çalışmanın ardından 103 Cadde’yi trafiğe açacaklarını belirten Başkan Günaydın, yapılan çalışmaları ‘büyük bir cesaret işi’ olarak tanımladı.

Belediyenin ciddi anlamda yüksek bir performansla çalıştığını dile getiren Günaydın, fen işleri ve su kanal müdürlüklerinin artık çok büyük bir deneyime sahip olduğunu dile getirdi.

Kendisinin de çalışmaları yerinde incelediğini verim ve teknik olarak kontrollerde bulunduğunu aktaran Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, personeline bu gayretli çalışmalarından dolayı her zaman teşekkür etmeyi kendisine bir görev olarak bildiğini anlattı. Günaydın, “Personelimiz gönülden çalışıyor ve ben de gönülden kendilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum