Yapılan Çalışmalar Çok Güzel

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ITSO Meclisi Başkanı Osman Şahlan’ı tebrik etti.

Yayınlanma:
Yapılan Çalışmalar Çok Güzel

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in ziyaretinden dolayı memnun olan, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Başkanım sizi görünce enerjim artıyor” dedi.

Eğirdir’de güzelliklerin gün geçtikçe çoğaldığını belirten Şükrü Başdeğirmen, “Eğirdir, yeni gelişmelerle daha da güzelleşiyor. Işıklı su gösterileri ilçeye ayrı bir renk katmış. Belediyenin yaptığı çalışmalar çok güzel. Sizi tebrik ediyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti” dedi.

Başkan Özmeral ITSO ziyaretinde ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan’ı tebrik etti. Meclis Başkanı Osman Şahlan, Ispartalıların Antalya’da evi olduğu kadar, Eğirdir’de de evinin olduğunu söyledi.

Eğirdir’in Isparta için ayrı bir yerinin olduğunu söyleyen Osman Şahlan, Eğirdir Gölü için de Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın projeler geliştirmeye devam ettiklerini anlattı. Eğirdir ile ilgili bazı konularda görüş alıverişinde bulunan Başkan Özmeral, ITSO Başkanı Başdeğirmen’e ve ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan’a görüş ve teklifleri için teşekkür etti.

ITSO Başkanı Başdeğirmen ve ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan da Başkan Özmeral’in çalışmalarını başarılı bulduklarını ve bundan sonraki çalışmalarında da üstün başarılar dilediklerini belirttiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum