Yapılan Saygısızlığı Kınıyoruz

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, Afyonkarahisar’da 26 Ağustos’ta düzenlenen etkinlikle Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan hareketlerin saygısızlık olduğunu belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ağustos 2013 10:41
Yapılan Saygısızlığı Kınıyoruz

Şenol açıklamasında, “26 Ağustos 1922, Kurtuluş savaşının son evresidir.Anadolu’nun düşman işgalinden temizlenmesi için,Türk milletinin tüm varlığı ile kurtuluş mücadelesine katıldığı gündür.

26 Ağustos,Afyonkarahisar-Kocatepe de başkomutan Mustafa Kemal komutasında başlayan harekat 9 Eylül de işgalcilerin İzmir den atılmasıyla son bulmuştur.

26 Ağustos,Türk Milleti için bağımsızlık,özgürlük,ve tarih sahnesinde yeniden var olma mücadelesinin günüdür.

26 Ağustos nedeniyle Afyonkarahisar,Şuhut statyumunda düzenlenen törenlere Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler katılmak istediler.Statyumda daha önce yerini alan ve AKP’li oldukları söylenen provakatörler Kemal Kılıçdaroğlu’nun gelişini ve konuşmasını yuhaladılar.Beraberindeki halkı stadyuma polis sokmadı ve vatandaşları copladılar.Kılıçtaroğlu’nun konuşması esnasında Rabia selamı ile konuşmayı kesmek istediler.

Bu provakatörce davranışlar Ulusal birlik ve beraberliğe yapılan bir darbedir.Milli güne saygısızlıktır.Ulusal bağımsızlık mücadelesini hiçe saymaktır.

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na ve yanındaki arkadaşlarına dolayısıyla milli günde Türk Milletine yapılan bu saygısızlığı şiddetle kınıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum