Yaralı Kardeşe 'Sakın Uyuma' Feryadı

Isparta-Antalya karayolunda meydana gelen kazada yaralanan 11 yaşındaki Efe Ali Öz, ambulansta tedavi gören yaralı kardeşi 3 yaşındaki İsmail'e, "İsmail sakın uyuma, şimdi hastaneye gideceğiz kendine gel" diye yalvardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mayıs 2011 10:52
Yaralı Kardeşe 'Sakın Uyuma' Feryadı

Kaza, önceki gün saat 14. 30 sıralarında Antalya'ya 60 km uzaklıkta bulunan Karacaören Barajı mevkiinde meydana geldi. Hurdacılık yapan 24 yaşındaki Birol Tilki, nikahsız olarak birlikte yaşadığı 22 yaşındaki Akile Şahin ve kızı 4 yaşındaki Sırma'yı da yanına alarak, 24 HB 6508 plakalı minibüsle Antalya'dan yola çıktı.

Çevre köyleri dolaşarak hurda toplamaya başlayan Birol Tilki yönetimindeki minibüse, yoğun yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon kontrolünü kaybeden 61 yaşındaki Şakir Öz yönetimindeki 32 FN 377 plakalı otomobil çarptı. Kazada, otomobilde bulunan Şakir Öz ile eşi 58 yaşındaki Cennet Öz ağır yaralanırken, gelinleri 38 yaşındaki Döndü Öz ile torunları Efe Ali, 8 yaşındaki Sıla ve İsmail Öz ve minibüste bulunan Akile Şahin ile kızı Sırma hafif yaralandı.

YÜREK BURKAN SESLENİŞ

Yaralılardan Döndü Öz ile çocukları Efe Ali, Sıla ve İsmail aynı ambulansa bindirildi. Ambulans içinde yapılan ilk müdahale sırasında kardeşinin uyumasından korkan Efe Ali'nin, "İsmail sakın uyuma, şimdi hastaneye gideceğiz kendine gel" diye bağırması, yürek burktu.

Olay yerine çağrılan 3 ambulansla Burdur ve Isparta Devlet hastanelerine sevk edilen yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.