Yardım Desteğine Teşekkür Ziyareti

Vali Memduh Oğuz, Isparta Eczacılar Odası Başkanı Saygın Garğın’ı makamında ziyaret ederek Suriyeli sığınmacılar için düzenlenen yardım kampanyasına vermiş oldukları destek nedeniyle teşekkür etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Şubat 2013 10:19
Yardım Desteğine Teşekkür Ziyareti

Vali Yardımcısı Dr. Kadri Canan ile birlikte eczacılar odasını ziyaret eden Vali Oğuz, ilk etapta bölgeye 20 ton elma ve 250 adet battaniye gönderildiğini ifade etti.

Eczacılar odasının katkıları ile de bölgeye 550 kutu bebek maması gönderildiğini belirten Vali Oğuz, yardım organizasyonu ile ilgili emeği gecen herkese teşekkür etti.

Vali Oğuz konuşmasında, “Özellikle Hatay’ın Kırıkhan İlçesinde ailelerin arasına sığınmış, bir koruma şemsiyesi altında bulunmayan binlerce kişiden oluşan önemli bir grup var. Onların çok fazla sıkıntıda olduklarını, özellikle küçük çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayamadıklarını ve acil olarak temel gıda, battaniye ve çocuk mamasına ihtiyaç olduğunu öğrendik.

Biz Isparta olarak arkadaşlarımızın gayretiyle ilk etapta 20 ton elma ve 250 adet battaniyeyi bölgeye gönderdik. Eczacılar odamızın çok yüksek gayretiyle de 550 kutu çocuk maması gönderildi. Bunun önemini biliyoruz, şimdi o çocuklara en sağlıklı bir şekilde çocuk maması ulaştırılmış oldu. Değerli eczacılar odası başkanımıza, bu katkıyı temin eden bütün kardeşlerimize kamuoyu önünde teşekkür etmek istiyorum.

Yardım organizasyonunu arkadaşlarımız çok güzel yaptılar, ulaştırılması çok seri biçimde oldu. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Eczacılar Odası Başkanı Saygın Garğın ise kendilerinin vatandaşlarında yardımı ile 550 kutu bebek mamasını toplayarak İl Acil Afet Durum Müdürlüğüne teslim ettiklerini belirterek, kendilerini böyle bir örnek davranışa yönlendirdiği için Vali Memduh Oğuz’a teşekkürlerini iletti.

Başkan Garğın konuşmasında; “Sayın Valim sizlerin himayesinde gerçekleştirilen ‘Bir Battaniye, Bir Mama’ kampanyasına eczacılar odası olarak bizde katıldık. Bu kampanya kapsamında vatandaşlarımız eczanelere gelerek bir mama bedeli bıraktılar ve bizim meslektaşlarımıza da bu konuyu duyurarak 450 kutu mama toplanmış oldu. Oda olarak bizde 100 kutu mama temin ederek toplam 550 kutu mama ile kampanyaya katılmış olduk.

Bu anlamda Sayın Valimize bir kez daha çok çok teşekkür ediyorum ben, çünkü kendilerinin sayesinde belki bir çocuğu veya daha fazlasını yaşatabildiysek ne mutlu bize” dedi.

Eczacılar Odası Yönetiminin de hazır bulunduğu ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.