Yardım Etmek İstemişti Ama...

Yardım Etmek İstemişti Ama...

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Aralık 2015 14:03
Yardım Etmek İstemişti Ama...

Kamyonetin tekerine koyduğu taşı alması için yardım isteyen sürücü bir anlık dalgınlıkla kontrolü kaybedip şahısın üzerinden geçti

Yalvaç’ta Pazar sabah saatlerinde ilginç bir kaza meydana geldi. Otogar girişi yanından Tabakhaneye giren yolda meydana gelen kazada 56 yaşındaki şahıs kamyonet altında kalarak yaralandı.

Kaza saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Muammer Sönmez (69) yönetimindeki 32 YK 109 plakalı kamyoneti park ettiği sokaktan almak için harekete geçti. O esnada yakınında bulunan Ömer Faruk Çalışkan’dan (56) tekerleğin önünde duran taşı almasını rica etti.

Yardım isteğini geri çevirmeyen Ömer Faruk Çalışkan eğilerek tekerlek önünde duran taşı aldığı sırada kamyonet rampa aşağı birden hareket edince kaçamayarak sağ kol ve bacağı altında kaldı. Feryatlar üzerine durumu fark eden sürücü hemen kamyoneti durdurarak yaralının yardımına koştu. Kaza yerine çağrılan sağlık ekibi tarafından ambulansla hastaneye kaldırılan yaralının kol ve bacağında kırıklar tespit edildi.

Acil serviste yapılan tıbbi müdahalenin ardından yaralı Isparta Devlet Hastanesine sevk edildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.