Yardım İstedi Dolandırıldı İddiası

Isparta'da yaşlı bir kadını, kendisini emekli albay olarak tanıtıp dolandırdığı iddia edilen kişi yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Kasım 2013 17:28
Yardım İstedi Dolandırıldı İddiası

Edinilen bilgiye göre, kentteki askeri gazinoda kendisini emekli albay olarak tanıtan H.Ç. ile tanışan G.D, vefat eden kızının emekli maaşını alabilmek için yardım istedi.

Yardım edebileceğini ancak işlemlerin Ankara'da gerçekleştirebileceğini söyleyen H.Ç, işlemler için G.D'den vekaletname istedi. Bir süre sonra kadının yanına tekrar giden H.Ç, işlemler için genel vekaletname gerektiğini belirtti.

Bunun üzerine G.D, notere giderek H.Ç'ye genel vekaletname verdi. 2 gün sonra banka hesabını kontrol eden G.D, hesabındaki 30 bin liranın çekildiğini öğrenerek, polise başvurdu.

Şikayet üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, paranın bankanın Ankara'daki şubesinden H.Ç. tarafından çekildiğini belirledi.

Yapılan takibin ardından Fatih Mahallesi'nde gözaltına alınan H.Ç, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan H.Ç'nin askeriyede sivil personel olarak çalışıp emekli olduğu, çeşitli suçlardan 8 suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.