Yardıma Gitti Canından Oluyordu

Yardıma Gitti Canından Oluyordu

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Eylül 2015 11:13
Yardıma Gitti Canından Oluyordu

Lastik tamircisi yolda kalan sürücüye yardıma koştu ancak geri döneceği sırada hızla arkasından gelen aracın otomobile arkasından çarpması sonucu ölümden döndü. Hafif yaralı sürücü araçtan çıktığı esnada bu kez diğer sürücünün saldırısına uğradığını iddia etti

Isparta-Konya karayolu Bahtiyar köyü sınırlarında kaza meydana geldi. Lastik tamircisi olan 28 yaşındaki Kamil Erkek’in kullandığı 32 YR 096 plakalı otomobile Abdurrahman Serkan Gedik (25) yönetimindeki 33 BVT 63 plakalı otomobil arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile öndeki aracın bagaj kısmı arka koltuklarla birleşirken otomobil yolun diğer tarafına sürüklendi. Kaza esnasında karşı yönden araç gelmemesi büyük bir faciayı engelledi.

YARDIMA KOŞMUŞTU
Yalvaç ilçesinde lastik tamiri işi ile uğraşan Kamil Erkek, kendisini telefonla arayan ve Isparta-Konya yolunda lastiğinin patlaması sonucu yolda kaldığını belirten bir kişiye yardıma gittiğini işi bittikten sonra olay yerinden ayrılmak üzere iken Konya istikametinden gelen bir aracın kendi otomobiline arkadan çarparak yolun solundaki şarampole sürüklediğini belirtti. Başını çarpan ve sersemleyen sürücü araçtan hemen çıktığını bu defa da kendisine çarpan otomobilin sürücüsünün elinde beyzbol sopası ile üzerine yürüdüğünü belirterek, ‘Lastiğini tamir ettiğim abi olmasa kaza değil de adam öldürecekti. Bana sopa ile vurmak istedi ancak o abi araya girerek ölüm yok zulüm yok değer mi diyerek sakinleştirdi. Sürekli arabam mahvoldı diyordu. Şikayetçiyim’ dedi.

BİR ANDA ÖNÜME ÇIKTI
Araca çarpan otomobil sürücüsü Abdurrahman Serkan Gedik ise Şarkikaraağaç ilçesinden Isparta istikametine gittiği esnada yolun sağında park halinde duran aracın bir anda yola çıktığını ve kaçmaya çalıştıysa da çarpışmaya engel olamadığını belirterek kazaya sebebiyet veren sürücüden şikayetçi olduğunu zararının tazmin edilmesini istediğini belirtti.

SÜRÜCÜ HASTANEYE KALDIRILDI
Çarpışma sonucu hurdaya dönen aracın sürücüsü Kamil Erkek kaza yerine çağrılan ambulansla Yalvaç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralının genel sağlık durumunun iyi olduğu haber verildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.