Yargı Akademi Farkı

Isparta Yargı Akademi Akın Dil Kursu ile yaptığı anlaşma dahilinde Mart ayı içinde ücretsiz YDS Deneme sınavı yapacak.

Yayınlanma:
Yargı Akademi Farkı

Yargı akademi Müdürü Hakan Kahraman Ankara Merkezden aldıkları KPSS (A) öğretmen desteği ile öğrencileri bu zorlu sınava hazırladıklarını söyledi.

Ayrıca bu yıl başlayan YDS sınavı ile ilgilide de açıklama yapan kahraman KPSS (A) öğrencilerinin bu yıl ile beraber girmesi gereken YDS sınavının da önemli olduğunu YDS’ye girdikleri takdirde 70’e yakın KPSS puan türünün de hesaplanacağını anlattı. KPSS (A) sınavı için önem kazanan YDS sınavına yönelikte öğrencilerin KPSS (A)’ya hazırlanırken bunun yanında YDS kursuda vereceklerini dile getirdi.

YDS deneme sınavı hakkında da bilgiler veren Kahraman, “Yargı akademinin bu yıl Akın Dil Kursu ile yapmış olduğu kampanya dahilinde Mart ayı içinde ücretsiz YDS Türkiye geneli deneme sınavı yapacaklarının bu sınava katılabilmek için www.yargiakademi.com sitesi üzerinden veya dersanemize müracaat etmeleri gerekmektedir” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.