Yargı Akademi KPSS Sezonunu 17 Ekim’de Açıyor

Ülkemizin önemli eğitim kurumlarından birisi olan Yargı Akademi, 17 Ekim’de 2012 KPSS sezonunu açıyor. Kurucu Müdürü Hakan Kahraman, deneyimli ve profesyonel kadro ile memur, öğretmen adaylarını sınava hazırladıklarını bildirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ekim 2011 23:57
Yargı Akademi KPSS Sezonunu 17 Ekim’de Açıyor

2004 yılında Isparta’da ilk KPSS merkezi olarak açılan Dil Vizyon Akademi, 10 Eylül’den itibaren Yargı Eğitim Kurumları olarak hizmet vermeye başladı.

Ülke çapında önemli eğitim kurumlarından biri olan Yargı Akademi’nin Kurucu Müdürü Hakan Kahraman, Dil Vizyon’un deneyimli ve tecrübeli kadrosunu daha da güçlendirerek, çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi. Kahraman, “Yargı Akademi, hizmet verdiği illerde özellikle KPSS’deki başarıları ile adından söz ettiren bir kurumdur. Kamuya çok sayıda öğrencimizi kazandırdık. Bu hizmeti ilimize de taşımak için Isparta şubemizi açtık” dedi.

KPSS KURSU 17 EKİM’DE

Birçok insanın kaderini belirleyen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) için 17 Ekim’de kurs başlatacaklarını belirten Kahraman, kayıtların devam ettiğini bildirdi. Kahraman hedeflerini, “insanların kaderlerini belirleyecek memur ve öğretmen adaylarını sınava hazırlayarak, onları kamuya kazandırmak” olarak açıkladı.

HİZMETLER

KPSS, ALES, DGS, AÖF, ÜDS/KPDS, GENEL İNGİLİZCE

İLETİŞİM

Eski Sümerbank Caddesi No.4

Tel: 500 34 34



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.