Yargı Akademi'den KPSS Semineri

Yargı Akademi'den KPSS Semineri

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Nisan 2015 09:46
Yargı Akademi'den KPSS Semineri

KPSS’de sınava giren aday sayısının her yıl katlanarak artmasından dolayı yeterli puanı alabilmek çok daha önemli bir hale geldi. Sınava giren sayısı ile istihdam edecek kişi oranı arasındaki dengesizlikten dolayı zor ve eleme amaçlı bir sınav adayları bekliyor. Bu nedenle KPSS sürecini çok iyi bilmek şart. Son yıllarda KPSS’de başarılı olmak ’ öğretimsel bir süreç ‘olduğu gibi’ psikolojik bir hareket alanı’ olarak da görünüyor.

Bu nedenlerle Yargı Akademi KPSS hazırlık sürecini en iyi şekilde değerlendirilmesini sağlamak amacıyla, önemli bir seminere imza atıyor.

Yargı Akademi Kurucu Müdürü Hakan Kahraman, “Bizde bu alanda sizlerin sınava hazırlık sürecini en iyi şekilde değerlendirmesini sağlamak amacıyla; istihdam koşullarını, sınavın kapsamını, uygulama biçimini, puanlama sistemini, soruların yapısal özelliklerini ve başarılı olmanın yollarını açıklaması için çok değerli hocamız Özgür Özkınık’tan bu semineri düzenlemesini uygun gördük” dedi.

Seminer, 6 Nisan Pazartesi günü 2 seans olarak düzenlenecek. İlk seans saat 13:00’te ikinci seans ise saat 17:00’de SDÜ Orman Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.