Yarın sirenler 2 dakika Ulu Önder Atatürk için çalacak

Yarın sirenler 2 dakika Ulu Önder Atatürk için çalacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Kasım 2018 09:21
Yarın sirenler 2 dakika Ulu   Önder Atatürk için çalacak

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 80. yıldönümü olması münasebetiyle Isparta ve ilçelerinde tedbirler alınacak ve sirenler çalınacak. 

Isparta’da bulunan tüm sirenler, her yıl olduğu gibi bu yıl da 10 Kasım 2018 günü yani yarın saat 09.05'te, 2 (iki) dakika süre ile Sarı İkaz (düz siren sesi) şeklinde çaldırılacak. 

SİRENLER KONTROLDEN GEÇİRİLDİ 

İl Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü bünyesinde kurulu bulunan mevcut sirenlerin gerekli test ve kontrollerinin yapılarak, çalışmadığı belirlenen sirenlerin arızalarının giderilerek çalışır duruma getirildiği belirtildi. 

ISPARTA’DA İKİ AYRI 

ANMA TÖRENİ YAPILACAK 

Bilindiği gibi; 10 Kasım 1938 tarihinde vefat eden Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, her yıl 10 Kasım tarihlerinde ölümünün yıldönümünde çeşitli törenlerle anılıyor. Atatürk’ün ölümünün 80’inci yılı olan bu yılda Isparta’da önce 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında ardından Kültür Sarayında olmak üzere iki ayrı tören yapılacak. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.