Yarının Liderleri Bugünün Liderleriyle Buşluştu

SDÜ Liderlik Araştırma ve Uygulama Merkezi ve SDÜ Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen etkinlikte Bugünün Liderleri ve Yarının Liderleri bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2013 10:40
Yarının Liderleri Bugünün Liderleriyle Buşluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Öğrenci Konseyi tarafından genç bireylerin liderlik özelliklerinin gelişmesini sağlamak ve onlara entelektüel bir kişilik kazandırmak amacıyla hazırlanan "Yarının Liderleri” projesi kapsamında, SDÜ Liderlik Araştırma ve Uygulama Merkezi ve SDÜ Öğrenci Konseyi tarafından bir etkinlik düzenlendi.

Projenin “Bugünün Lideri-Yarının Liderleri” buluşmaları kapsamında Liderlik AUM Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Orhan Adıgüzel ve SDÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Feyzullah Tecirli’nin organizasyonuyla İstanbul’da düzenlenen etkinliğe, projede yer alan öğrencilerin yanı sıra TRT Haber Açı Programının Yapımcısı Faruk Bilgin, Siyasetçi Erkan Mumcu, BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin, Galatasaray Üniversitesi Uluslararası Hukuk Kürsüsü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emre Öktem ile Galatasaray ve Şehir üniversitelerinden öğrenciler katıldı.

Etkinlikte konuşan Program Yapımcı Faruk Bilgin, Türkiye gündeminde yer alan olaylar hakkında bilgiler vererek medyanın halkı yönlendirmekteki gücünün doğru kullanılması gerektiğine değindi ve muhabir sayısındaki yetersizliğin, aktarılan haberlerin eksik olmasına neden olduğunu belirtti. Öğrencilerle tecrübelerini paylaşan Erkan Mumcu ise “Hiç kimse kendisi hakkında yanılmadıkça hiçbir şey hakkında yanılmaz” diyerek insanların kendilerini tanımalarının önemli olduğunu vurguladı.

Uluslararası hukuk sistemi hakkında bilgiler veren Doç. Dr. Emre Öktem de BM’nin yapısı ve işleyişinin değişmesi için önemli reformlar yapılması gerektiğini belirterek öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Etkinliğin sonunda SDÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Feyzullah Tecirli, günün anısına konuşmacılara SDÜ Seramik Araştırma ve Uygulama Merkezince hazırlanan hediyeleri takdim etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum