Yarışmalara Işıkkent Anadolu İmam Hatip Lisesi Damga Vurdu

Yarışmalara Işıkkent Anadolu İmam Hatip Lisesi Damga Vurdu

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Aralık 2018 12:55
Yarışmalara Işıkkent Anadolu İmam Hatip Lisesi Damga Vurdu

Isparta geneli İmam Hatip Liselerarası düzenlenen mesleki yarışmalar dün yapılan Genç Hatipler Hutbe okuma yarışmasıyla sona erdi. Yarışmalara Işıkkent Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi damga vurdu.

Yarışmaların tamamında birincilik elde eden Işıkkent Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü Cavit Güleç, "Öncelikle yarışmalara katılan bütün okullarımıza ve öğrencilerine onları hazırlayan öğretmen arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Bu yarışmaların öğrencilerimizin motivasyonlarına büyük katkı sağladığını düşünüyorum. Din hizmetlerinin en güzel bir şekilde yerine getirilmesinde geleceğin karileri (Kuranı Kerimi okuyanlar) müezzinleri ve hatiplerin bunlar olacaklar. Bu açıdan bu gençlere sahip çıkmamız lazım. Sözlerime son verirken ilimizi bölge yarışmalarında temsil edecek olan Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Bölge yarışmasına doğrudan katılacak olan Mahmut Sami Selek'e, Genç Hatipler Bölge yarışmasında yarışacak Semih Avra'ya, Genç Bilaller Ezan okumada Mustafa Işık'a ve Genç Muhafızlar Hafızlık yarışmasında yarışacak İbrahim Yaman'a başarılar diliyorum. Ayrıca yarışmaları organize eden Hacı Ahmet Ersöz AİHL'ye teşekkür ediyorum " diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.