Yaşam Hakkımızdan Vazgeçmeyeceğiz!

Yaşam Hakkımızdan Vazgeçmeyeceğiz!

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Nisan 2021 14:21
Yaşam Hakkımızdan Vazgeçmeyeceğiz!

Isparta – Burdur Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Nermin Karahan, sağlık çalışanlarının her gün çaresizlik içerisinde ölümlere tanıklık etmekten dolayı tükendiğini kaydederek “Yaşam hakkımızdan vazgeçmiyoruz, ölümleri durdurun” dedi.

Isparta – Burdur Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Nermin Karahan, “Ülkemizde kontrol altına alınamayan COVID-19 pandemisi üçüncü ve en büyük pikini yapıyor. Günlük vaka sayıları elli bini aştı, can kayıpları resmi rakamlara göre iki yüz elliyi aştı.

Hastanelerimiz COVID-19 hastalarıyla doldu, yeni açılan servisler dahi ihtiyacı karşılamaya yetmiyor, yoğun bakımlarda yer bulunamıyor. Her gün çaresizlik içinde yeni ölümlere tanıklık etmekten tükeniyoruz. Bu tablodan sadece COVID-19 hastaları değil, COVID-19 dışı hastalarımız da mağdur oluyor, ertelenemez sağlık sorunları için gereken hizmete ulaşamıyorlar.Bu salgını hep birlikte durduralım.  Yaşam hakkımızdan vazgeçmiyoruz! Ölümleri Durdurun! Çağrımız sadece sağlık örgütlerine ve sağlık çalışanlarına değil. Başta yakınlarını COVID-19 nedeniyle kaybedenler olmak üzere bütün yurttaşlarımızı çağrımızı sahiplenmeye, sesimize ses katmaya, bu korkunç gidişata dur demeye, yaşam hakkımızı sahiplenmeye çağırıyoruz. Bu çığlık hepimizin!” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum