Yaşar Erbil Güven Tazeledi

Türkiye Taekwondo Fedarasyonu Teknik Kurulları ve İl temsilcileri İstişare toplantısı Konya’da Dıamond otelde gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Eylül 2017 15:03
Yaşar Erbil Güven Tazeledi

Düzenlenen İstişare toplantısına Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan,  Selçuklu Belediyesi Başkan vekili Ali Ziya Yalçınkaya, Gençlik ve İl Spor Müdürü Ömer Ersöz, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, Taekwondo İl temsilcileri ve üyeler katıldı. İstişare toplantısında konuşan Gençlik ve İl Spor Müdürü Ömer Ersöz, söze Teakwondo camiasını Konya’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladı.

Taekwondo branşı son yıllarda ülkemizin onur ve gururu olmaya devam ediyor diyen Ersöz, “Avrupa şampiyonalarında, dünya şampiyonlarında ve olimpiyatlarda ülkemize en çok katkı veren branşların başında yer alıyor. Teakwondo branşı bütün uluslararası arenada ülkemizin yüz akıdır. Bu başarıların 2020 olimpiyatlarında tekrar ülkemizin yüz akı olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Yapılan toplantı sonunda Taekwondo Milli Takım Antrenörlüğü ve federasyon teknik kurul üyeliği belgesini belgeleri Antrenörlere teslim edildi.Isparta Taekwondo Milli Takım Antrenörü ve Taekwondo İl Temsilcimiz Yaşar Erbil’de belgesini Federasyon Başkanı Metin Şahin’in elinden aldı.

Taekwondo İl Temsilcisi Yaşar Erbil yaptığı açıklamada “ tekrardan Milli Takım Antrenörü ve Federasyon teknik kuruluna tekrardan seçildik. Her zaman olduğu gibi üzerimize düşün bütün görevleri Allah’ın izni ile layıkıyla yerine getireceğiz. Tekrardan görev almam beni çok onura etti. Buradan sizlerin aracılığı ile herkese çok teşekkür ederim ” dedi.  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.