Yaşlı Adamı Öldürüp Yangın Süsü Vermişler İddiası

29 Mart 2013 günü Şarkikaraağaç İlçesine bağlı Salur Köyü’nde bir evde yangın çıktı. Jandarma yangından sonra başlattığı soruşturmada ve Adli Tıp raporuna göre Özmen’ın yangından önce çırılçıplak olduğu ve kafa tasında bir adet kurşun olduğun belirlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Kasım 2013 11:36
Yaşlı Adamı Öldürüp Yangın Süsü Vermişler İddiası

Şarkikaraağaç ilçesine 18 km mesafede olan ve 450 haneli Salur köyünde ikamet eden köy muhtarı Talip Yıldız’ın evine hırsız veya hırsızlar girdi.

Alınan bilgiye göre kişi veya kişilerce köy muhtarı Talip Yıldız’a ait evine girildi. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerin 800 TL para ve cep telefonunu alarak kayıplara karıştıkları öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan köy halkı, kısa süre içerisinde ard arda gelen hırsızlık olayları nedeniyle köyde huzursuz olduklarını ve vatandaşların daha rahat edebilmeleri için muhtarlık olarak köyün çeşitli yerlerine mobese kamera sistemi yaptırmayı düşündüklerini ve bu sayede gurbetteki vatandaşların da internet üzerinden rahatlıkla köylerini izleyebileceklerini ifade etti.

Geçtiğimiz aylarda ise 450 haneli köyde 1 kişi öldürülerek evi ateşe verilmişti. Ayrıca yine başka bir eve giren hırsızlar da ziynet eşyalarını çalarak kayıplara karıştılar.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

29 Mart 2013 günü Şarkikaraağaç İlçesine bağlı Salur Köyü’nde bir evde yangın çıktı. Çıkan yangında yalnız yaşayan H. Hüseyin Özmen yanarak can verdi. Jandarma yangından sonra başlattığı soruşturmada ve Adli Tıp raporuna göre Özmen’ın yangından önce çırılçıplak olduğu ve kafa tasında bir adet kurşun olduğun belirlendi.



Fatih Demirtaş / Şarkikaraağaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.