Yaşlı Dostu Yaşam Günü’nde Huzurevi Sakinleri İle Gençler Buluştu

Isparta’nın Eğirdir İlçesinde ‘Yaşlı Dostu Yaşam Günü’ etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

Yayınlanma:
Yaşlı Dostu Yaşam Günü’nde Huzurevi Sakinleri İle Gençler Buluştu

Eğirdir Belediyesi ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Park ve Bahçe Bitkileri Bölümü Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Programı öğrencileri ile birlikte peyzaj ve süs bitkileri yetiştiriciliği eğitim ve uygulama işlemleri kapsamında Belediye Başkanı Veli GÖK, Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğretim Görevlisi Mustafa GÖK, Peyzaj Mimarı Öğretim Görevlisi Sibel AKTEN, Yüksek Okul sekreteri Yaşar GÜNAYDIN, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Pınar KESİKTAŞ, Mali Hizmetler Müdürü Hidayet KAYTANLIOĞLU, Zabıta Müdürü Eşref ÇATAL ve personelleri, Huzurevi Müdürü Kadriye KOCAOĞLU, Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK ve huzurevi sakinleri ile saksılara çiçek dikme etkinliği yapıldı.

Eğirdir Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşayan yaşlı bireylerin yeteneklerini ortaya koymaları amacıyla gerçekleştirilen ‘Yaşlı Dostu Yaşam günü’ etkinlikte gündelik hayatın ihtiyaçlarını karşılayacak potansiyelde olduklarının fiziksel-ruhsal güçlerini kullanabildiklerinin gösterilmesi ve özgüvenlerinin artmasına yardımcı olmak amaçlanmış, keyifli vakit geçirmeleri sağlanarak motivasyonları artırıldı ve paylaşım sağlandı. Etkinlik sonrası Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşayan yaşlı bireylerin Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK, Huzurevi Müdürü Kadriye KOCAOĞLU, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksekokulu Müdürü Mustafa GÖK ve Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK e Teşekkürlerini ve memnuniyetlerini sundular.

Eğirdir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Pınar Kesiktaş; ‘Üniversitemizle birlikte belediyemiz arasında bir protokol imzalamıştık. Bu protokole istinaden sosyal sorumluluk projesi kapsamında yaşlılarımızla gençlerimizi bir araya getirmeyi hedefledik. Burada yaşlılarımızın hem daha iyi vakit geçirmesi, gençlerle iletişimini sağlaması, hem de bir aktivitenin gerçekleşmesini sağladık. Burada Park Bahçeler biriminde yetiştirdiğimiz çiçekleri yaşlılarımızla birlikte gençlerimizin eşliğinde saksılara diktik. Ayrıca reçel kavanozlarından saksılar yapıp çiçekler diktik, tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.’ İfadelerinde bulundu.

Eğirdir İlçesinde Eğirdir Huzurevi sakini olan eski ses ve söz sanatçısı Ahmet Üstüntaş ise protokol üyelerine seslendirdiği parçalarla güne renk kattı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.