Yat Kaptanlığı Kursu Açılıyor

Eğirdir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Amatör Denizci Kursu ( Yat Kaptanlığı Kursu) açılacak.

Yayınlanma:
Yat Kaptanlığı Kursu Açılıyor

Eğirdir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce 2012-2013 öğretim yılı eğitim faaliyetleri kapsamında Mayıs ayında Amatör Denizci Kursu ( Yat Kaptanlığı Kursu) açılacak. Halk Eğitim Merkezi Sosyal ve Kültürel Kurslar Sorumlusu Müdür Yardımcısı Hüseyin Hüsrev Büyükdoğaç, deniz ve tatlı sulara kıyısı bulunan yerleşim yerlerinin Halk Eğitim Müdürlükleri’ne verilen yetki kapsamında açılacak olan kursa kurs tüm Isparta halkının katılabileceğini duyurdu.

Büyükdoğaç, başvuruların 21 Mayıs gününe kadar Eğirdir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne yapılması gerektiğini bildirdi.
Hüseyin Hüsrev Büyükdoğaç, kurs başvuru şartları ve eğitim durumuyla ilgili şu bilgileri aktardı:

BAŞVURU ŞARTLARI:
1. “Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün Ziraat Bankası Eğirdir Şubesi 45331808–5001 nolu hesabına 250 TL eğitim ücretinin yatırılması ( Bu ücret kurumumuzca öğretim elemanlarına ve eğitim materyallerine ödenecektir.)

2.Sağlık Kurul Raporu (KBB ve Göz’den ayrı ayrı alınabileceği gibi rapor şeklinde de alınabilir. Diğer branşlara ihtiyaç yoktur. Aile hekimlerinin verdiği rapor geçersizdir. )

3.Kurs Başvuru evrakının doldurulması (Müdürlüğümüzden temin edilecektir.)

4. Vesikalık Fotoğraf ( 1 adet )

5. Nüfus Cüzdan Fotokopisi

EĞİTİM SÜRECİ:
1.Eğitimler hafta sonları yapılacaktır.

2.Eğitim günleri 25-26 Mayıs 2013 ve 1-2 Haziran 2013 tarihleri olup dersler 09.00-16.00 arası olacaktır. Sınav 3 Haziran Pazartesi günü yapılacaktır.

4.Derslerin bitiminde “Kurs Bitirme Belgesi” verilecektir. Ancak bu belge “Amatör Denizci Belgesi” değildir.

5.Amatör Denizci Belgesi için Amatör Denizcilik Federasyonu ‘nun banka hesabına 100 TL sınav ücreti yatırıldıktan sonra Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün bilgisayar laboratuvarında randevu sistemiyle online sınav yapılacaktır. Sınav sonuçları anında açıklanacaktır. Sınavda başarısız olanlar sınav ücretini yatırmak koşuluyla sınırsız sayıda sınav başvurusu yapabilirler.

6.Sınavda başarılı olanlar uluslararası sular da dahil olmak üzere 24 metreye kadar gayri ticari tekneleri kullanabilirler.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.