Yatırımcının Önünü Açacağız

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, göreve gelmeleri halinde gerek iç gerek dışarıdan gelen yatırımcılara her türlü desteği vereceklerini belirterek; “Yatırımcının önünü açacağız” dedi.

Yayınlanma:
Yatırımcının Önünü Açacağız

30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala Belediye Başkan Adayları da çalışmalarını hat safhaya çıkardı. Bu doğrultuda Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, İl Başkanı Cevat Gençay ve parti yöneticileri ile birlikte Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO)’nı ziyaret ederek projelerini anlattı, destek istedi. ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan ve yöneticilerin hazır bulunduğu ziyarette, hedefler ve talepler konuşuldu. Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Çakan, göreve geldiği taktirde Isparta ile ilgili yapacağı çalışmaları paylaştı. ITSO Başkanı Başdeğirmen, işadamları adına ekonominin güçlenmesi ile ilgili isteklerini sıraladı.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Çakan, ziyarette yaptığı konuşmada; “Gündüzleri mahalle ve işyeri ziyaretleri yapıyoruz, akşamları da mahalle toplantıları ve mitingleri yapıyoruz. Eğer gördüğümüz rüya değilse biz bu yarışı kazandık demektir. Zira, halkımızın bize teveccühü büyük. Bilindiği gibi, Ticaret ve Sanayi Odamızı daha önce de ziyaret etmiştik. O dönemde yapacağımız çalışmalarla ilgili ön bilgiler vermiştik. Şimdi ise projelerimizi kamuoyuna açıklamış bir aday olarak projelerimizi sanayicilerimize aktaracağız.

Biz şehrimizi modernleştirip geliştirmek için 5 ayrı merkez oluşturacağız. Bu oluşumlarla ilimizdeki ticari hareketliliği artıracağız. Biz göreve geldiğimizde sizlerle her zaman işbirliği içinde olacağız. Bizim projelerimizle geleceğin büyükşehir olacak Isparta’sının şimdiden alt yapısını oluşturuyoruz. Şehirdeki ticari hareketliliği sağlayacak temalar oluşturacağız. Spor, turizm, sağlık ve sanayi projelerimiz var.

Biz marka şehir değil, referans şehir yamak istiyoruz. Bilindiği gibi okumak için ilimize gelen öğrenciler hayal kırıklığına uğruyorlar, ‘Biz Isparta’yı gelişmiş bir il olarak hayal ediyorduk. Burası resmen kasaba gibi bir şehir’ diyorlar. İşte bu olguyu ortadan kaldırmak için geliyoruz biz. Kentsel dönüşümle şehri modernleştireceğiz” dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay da ziyarette yaptığı konuşmada; “Biz Saadet Partisi olarak Sivil Toplum Örgütlerine büyük önem veriyoruz ve şehrin gelişiminde onların da büyük desteklerinin olduğunu biliyoruz. Biz, bu şehri kendimiz yönetelim değil, birlikte yönetelim istiyoruz. İnşaallah 30 Mart’ta bunu da gerçekleştireceğiz” dedi.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen de konuşmasında; “Bir şehrin gelişmesinde, modernleşmesindeki en önemli dinamiklerden biriside o şehrin Belediyesidir. Onun için belediyecilik hizmetleri son derece önemlidir. Bu şehrin yönetiminde birlikte çalışmalıyız. Çünkü, belediyeler o şehirde bulunan veya o şehre gelen yatırımcıların önünü açmalıdır. İki gün önce de basına yaptığım açıklamada olduğu gibi biz, Isparta’da Belediye Başkanlığına seçilecek kişinin Türkiye’ye örnek bir belediyecilik hizmeti sunan kişi ve ekip olmasını isteriz. Sizlere bu yarışta başarılar diliyorum” dedi.

Ziyarette son konuşmayı ise Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayı Şenol Bağırsakçı yaptı. Bağırsakçı da konuşmasında; “Isparta’da sadece iç yatırımcıya değil, dışarıdan gelen yatırımcıya da yardımcı olacağız. Asla engel çıkarmayacağız. Bu noktada yatırımcılar gelmeden onların kuracağı yatırımlar için gerekli alt yapı çalışmalarını tamamlayacağız. İşte bizim başkan ve ekibimiz böyle bir belediyecilik hizmeti verecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum