Yatırımlarımız Devam Edecek

Yatırımlarımız Devam Edecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mayıs 2015 09:56
Yatırımlarımız Devam Edecek

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, muhtarlar ve eşleriyle buluştu. Başkan Günaydın, başkanlık süresinin tamamlanmasına daha 4 yılının olduğunu ve bu süre içerisinde büyük yatırımlara devam edeceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve eşi Dilek Günaydın misafirlerine tek tek hoş geldin derken, buluşmaya muhtar ve eşlerinin yanı sıra, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, Milletvekili Adayları Nuri Okutan, Hüseyin Avni Bıçaklı, A. Ziya Nuhoğlu, Hakan Demirtaş, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri de katıldı.

Gecede Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Gönül, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın çalışkanlığını bildiklerini ve bir araya gelmekten mutlu olduklarını söyledi. Gönül, “Başkanımızın çalışkanlığını biliyoruz. Milletvekillerimizin de başkanımız gibi çalışmalarını temenni ediyorum” dedi.

Ardından MHP Milletvekili Adayları kendilerini tanıttı ve görüşlerini dile getirdi. İlk olarak MHP 4.sıra Milletvekili Adayı Hakan Demirtaş kendisini tanıtırken, Başkan Günaydın’ın 2019 yılına kadar başkanlık görevinin bulunduğunu hatırlatarak, “Gelin 7 Haziran’da da bizleri meclise gönderin ve başkanımızın elini güçlendirelim” görüşlerinde bulundu.

Milliyetçi Hareketin vicdanının, Türk Milleti’nin vicdanı olduğunu söyleyen MHP 3.sıra Milletvekili Adayı A. Ziya Nuhoğlu da, iktidarın 12 yıldan bu yana ülkeyi bölünme noktasına getirdiğini aktardı. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı çalıştırmamak için iktidarın tüm olanakları kullandığını kaydeden Nuhoğlu, “Isparta için gecemizi gündüzümüze katacağız” şeklinde konuştu.

Isparta’ya ve ülkeye hizmet için yola çıktıklarını anlatan MHP 2.sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Avni Bıçaklı da, partilerinin seçim beyannamesinde muhtarlara yönelik önemli düzenlemelerin yer aldığını kaydetti. Bıçaklı, Muhtarlara, iktidarları döneminde belediye ve il genel meclislerinde temsil hakkı getirileceğini, bürolarının yenileneceğini, bazı temel ihtiyaçların karşılanacağını, vasıflı personel istihdamının sağlanacağını dile getirerek, “Muhtarların tüm sorunlarını çözeceğiz” ifadesinde bulundu.

Köy tüzel kişiliğini kaybeden ve mahalleye dönen yerleşimlerin tekrar geri kazandırılacağını dile getiren MHP 1.sıra Milletvekili adayı Nuri Okutan, “Kapanan belediyelerin, belediyeliklerini geri vereceğiz” dedi. Isparta’nın belli kriterlere göre yaşam standartlarında Türkiye 3.’sü, doğrudan belediyeyi ilgilendiren konularda da Türkiye 1.’si olduğunu kaydeden Okutan, “Belediyemizin bir odası devamlı müfettişlerle dolu olmasına karşın bu şekilde hizmetler yapılmıştır. Isparta Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek projeleri var. Güçlü bir merkezi idareye ihtiyaç var” derken, Başkan Günaydın’ın elinin daha da güçlendirilmesi amacıyla yetki isterken, “Milliyetçi Hareket Partisi koptu geliyor, iktidara yürüyor” görüşlerinde bulundu.

Belediyenin bugüne kadar yaptığı çalışmaları anlatan Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerle temiz bir yönetim ve hükümetin iktidara geleceğini söyledi. Belediye olarak her türlü yatırımı yaptıklarını ve maddi sıkıntı yaşamadıklarına dikkat çeken Günaydın, “Yandaşlara, gardaşlara milletin parasını haraç olarak dağıtmıyorum” diye konuştu.

Isparta layık olduğu yere açık arayla Türkiye 1.’liğine getireceklerini aktaran Günaydın, “Merkezle bütünleşecek projelerimiz var. Büyük hizmetler için milletvekillerimize ve partimizin iktidarına ihtiyaç var. Şu ana kadar Isparta’ya ciddi anlamda hizmet yapılmadı. 10 km yol açtılar, 10 yılda yaptılar. Bu yolda çok sayıda üniversite öğrencimiz başta olmak üzere insanımız hayatını kaybetti. Onların yaptığı hesaba göre benim sadece yaptığım asfaltlara en az 20 kere açılış yapmak lazımdı” dedi.

İktidarın Isparta’ya hizmet etmediğine değinen Günaydın, iktidarı yaşlanmış binaya benzetti. Binaların belli bir yıl sonrasında demirlerinde metal yorgunluğu oluştuğunu ve bu metal yorgunluğunun tedavisinin olmadığından bahsederek, “Metal yorgunluğu giderilemez, onarılamaz. Onun için değiştirilmelidir” görüşlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum