Yavuz Hırsız Ev Sahibini Bastırır

CHP'de önceki gün istifasını açıklayan İl Başkan Yardımcısı Mehmet Büyüktuncer ile ilgili 'Zaten istifasını istemiştik' diyen İl Başkanı Şenol'a cevap geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Nisan 2014 11:13
Yavuz Hırsız Ev Sahibini Bastırır

Büyüktuncer, yaptığı açıklamada, "Tüzüğümüz gereği İl Başkanı Vedat Şenol'un ve İl Yönetim kurulu üyelerimizin görevden alma ,istifa ettirme yetkisi yoktur. İl yönetim kurulu üyelerimiz sadece Genel merkezimiz tarafından değerlendirilmektedir. Kaldı ki kendisinin bahsettiği gibi bu güne kadar bana Genel merkezimizden ulaşmış her hangi bir belgede bulunmamaktadır. İstifam seçim sonrası kendi kararımdır .Bu güne kadar ve bundan sonra Genel merkezimiz ile ilişkilerimiz Isparta menfaatleri doğrultusunda devam edecektir.İstifa makamı vicdan makamıdır mazeret üretmemek gerekir" dedi.

Büyüktuncer, İl Başkanı Vedat Şenol'un seçim değerlenmesini de "Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış" deyimiyle yorumladı.

VEDAT ŞENOL'UN O AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum