Yavuz Kardiyoloji Ekibiyle Buluştu

Isparta Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Hüseyin Yavuz, merkez binası ile Gülkent ek binasında hizmet veren kardiyoloji klinik hekimlerini makamında ağırladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ekim 2015 12:01
Yavuz Kardiyoloji Ekibiyle Buluştu

Kardiyoloji Uzmanları Serkan Kavaklı, Burcu Zihni, Hasan Aydın Baş, Hızır Okuyan, Mehtap Yeni, İbrahim Ersoy, Fulya Avcı’nın hazır bulunduğu ziyarette Kardiyoloji Kliniğinin poliklinik ve yatan hasta kliniği hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Uzun süredir 65 bin 897 kişiye hizmet vermiş olan Sağlık Bakanlığı’nın Niyala Sudan Türk Eğitim ve Araştırma hastanesinde görev yapan ve yeni dönmüş olan Kardiyoloji Uzmanımız Hızır Okuyan’a da “hoş geldin” diyen ve geçici görevi ile alakalı sohbet eden Hastane Yönetici-Başhekimi Uz. Dr. Hüseyin Yavuz Kardiyoloji Klinik Hekimlerine çalışmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ederek başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.