Yaz futbol okulları Sakin Şehir kupasında bir araya geldi

Eğirdirspor Kulübü'nün düzenlediği Sakin Şehir Kupası hafta sonu Eğirdir'de gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Ömer Şengöl, geleceğin yıldız futbolcularını Eğirdir'de görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Eylül 2017 17:40
Yaz futbol okulları Sakin Şehir kupasında bir araya geldi

Yaz Futbol Okulları arasında futbol turnuvası Eğirdir İlçe Stadında yapıldı. Sakin Şehir Kupası adı altında gerçekleştirilen turnuvaya Antalya, Burdur ve Isparta bölgesinden 8 takım katıldı.
Eğirdirspor'un ev sahipliğinde yapılan turnuvaya, Isparta Isprospor Kulübü Futbol Okulu, Yeni Burdurspor Kulübü Futbol Okulu, Burdur Altınorduspor Kulübü Futbol Okulu, Trabzonspor Kulübü Futbol Okulu, Burdur Belediyespor Kulübü Futbol Okulu, IYAŞspor Kulübü Futbol Okulu, Antalya Laraspor Kulübü Futbol Okulu katıldı.
2006-2007 ve 2008 doğumlu sporculardan oluşan takım karmaları kendi aralarında maç yaptılar. Turnuvaya katılan spor okullarına katılım şiltleri Belediye Başkanı Ömer Şengöl tarafından dağıtıldı.
Eğirdirspor Kulübü Sportif Direktörü Hasan Er, yaz futbol okulunda verimli bir sezon geçirdik. Kulüp Başkanımız Halil İbrahim Uysal'a yaz futbol okulunun açılmasında ve verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, Ali Aslanlı, Hasan Aras, Mehmet Zorkol ve Serkan Karakoç hocalarımıza futbol okulunda verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Ömer Şengöl, her zaman yanımızda oldu, her zaman spora destek oldu, her zaman maddi ve manevi destek verdi. Başkanımıza sonsuz teşekkürler ediyoruz. Turnuvaya katılan bütün sporcularımıza, teknik heyete ve kulüplere de çok teşekkür ediyoruz." dedi.
Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Eğirdir denilinde akla, göl nasıl akla geliyorsa, elma nasıl akla geliyorsa, spor da hemen akla geliyor. Çünkü sporun her türlüsüne destek olduk, oluyoruz ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Sizler geleceğin parlayan yıldızlarısınız. Geleceğin yıldız futbolcularısınız. Geleceğin yıldız futbolcularını Eğirdir'imizde görmekten ve ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz. Her zaman yanınızda ve destekçiniz. Yaz futbol okulları açan kulüplerimizi tebrik ediyorum. Eğirdir'e gelip turnaya katılarak ter döken bütün sporcularımızı ve hocalarını ayrı ayrı öpüyorum ve teşekkür ediyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun." dedi.
Konuşmaların ardından sporcular ve teknik heyetler, sakin şehir kupası organizasyonunu gerçekleştiren Eğirdirspor Kulübüne ve sportif direktör Hasan Er'e, ev sahipliğinden dolayı Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e teşekkür ettiler, bol bol fotoğrafları çektirdikten sonra ilçeden ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.