Yaz Kur'an Kursları İçin Kayıtlar Başlıyor

Kur'an Kursu Kayıtları Başlıyor...

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Haziran 2015 19:27
Yaz Kur'an Kursları İçin Kayıtlar Başlıyor

İl Müftüsü Galip Akın, Müftülük olarak bu yıl açılacak olan Yaz Kur'an Kursları için kayıtların 15 Haziran tarihinde başlayacağını bildirdi.

Kursların başlangıç tarihi ise 22 Haziran.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından İl Müftülüğü organizasyonu ile başlayacak olan Yaz Kur'an Kursları için 15-29 Haziran tarihleri arasında kayıt yaptırılabilecek.

2014 - 2015 Eğitim - Öğretim yılının tamamlanmasıyla başlayacak olan Kur'an Kursları, üç dönem halinde gerçekleştirilecek. Kursların açılışı, ilgili yönetmelik ve yönerge hükümlerine göre yapılacak. 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan İl Müftüsü Galip Akın; "İlk dönem kursları 22 Haziran - 10 Temmuz tarihleri arasında, ikinci dönem kursları 13-31 Temmuz tarihleri arasında ve üçündü dönem kurslar ise 3 - 21 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Açılacak olan Yaz Kur'an Kursları ile ilgili olarak kursların kayıt ve kurs eğitimi tarihleriyle ilgili takvim, kurs sistemi, işleyişi ve dönemleriyle ilgili tüm bilgiler öğrenci ve velilerine duyuru yoluyla iletilecektir. Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından ilimize kurslarla ilgili olarak gönderilen afişler tarafımızdan uygun yerlere asılacaktır.

KAYITLAR 15-29 HAZİRAN ARASINDA
İlgi yönetmelik ve yönerge gereği, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da okulların tatil olduğu dönemde, 'Yaz Kuran Kursları' düzenlenecek. 22 Haziran 2015 tarihinde başlayacak olan yaz Kur'an kurslarının planlanan hedeflere uygun, etkili ve verimli bir şekilde yürütülecektir. Bu doğrultuda kurslarımızın kayıt tarihleri ise; 15 Haziran 2015 Pazartesi günü başlayıp 29 Haziran 2015 tarihinde sona erecektir. Kurslarımızın başladığı İlk günde din hizmetleri personelimiz tarafından öğrencilerimize, velilere ve halkımızın katılacağı 'Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı' etkinliği yapılarak, kurslarımız böylelikle başlamış olacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum