Yazarkasapos'da Deniz Fırsatı

Devlet tarafından kullanımı zorunlu hale getirilen Yazakasapos cihazı vatandaşların işlerini kolaylaştırıyor. Isparta’da 140 kişi tarafından kullanılan Yazakasapos cihazını almak isteyenlere Denizbank tarafından önemli kolaylıklar sağlanıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ekim 2013 16:56
Yazarkasapos'da Deniz Fırsatı

Denizbank Isparta Şube Müdürü Mesut Saraç, 1 Ekim tarihi itibariyle yazarkasa döneminin bittiğini, yeni çıkan Yazarkasapos cihazının vatandaşlara kolaylık sağlayacağını belirterek, Isparta ve Türkiye genelinde Yazakasapos cihazını vatandaşların kullanmaya başladığını söyledi.

Saraç, “Artık yazarkasa döneminde yenilik var. Bu yeniliğin adı Yazakasapos cihazıdır. Devlet tarafından zorunlu hale gelen Yazarkasapos cihazının kullanılması vatandaşların işlerini daha kolay hale getirecektir. Isparta genelinde şu anda 140 kişiyi Yazakasapos cihazıyla buluşturduk. Türkiye genelinde ise bu sayı 50 bini buldu. Yazakasapos satışları giderek yaygınlaşıyor. Esnaf vatandaşlar Yazakasapos cihazını almaya başladılar.” dedi.

36 AY BOYUNCA AYDA 2 BİN TL
ALIŞVERİŞ YAPANA YAZAKASAPOS ÜCRETSİZ

Denizbank Müdürü Saraç, “Devlet tarafından 1 Ekim itibariyle Yazakasapos cihazının kullanılması zorunlu hale getirildiği için vatandaşlar bu cihaza yöneliyorlar. Biz Denizbank olarak satışa sunduğumuz bu Yazakasapos cihazını satarken vatandaşlara kolaylık da sağlıyoruz. Cihazı almaya gelen vatandaşlarımıza işletme kartı çıkarıyoruz. Bu kartın amacı vatandaşların işletme kartı ile harcamalarıyla oluyor. Vatandaşlar işletme kart ile 36 ay boyunca aylık 2 bin TL harcama yapmaları halinde Yazakasapos cihazını hiçbir ücret ödemeden alıyorlar” dedi.

İLK ZAMANLAR SIKINTI YAŞADIK AMA ŞİMDİ HER ŞEY YOLUNDA
Yazakasapos cihazının ilk kullanılmaya başladığı zamanlarda bazı teknik sıkıntıların yaşandığını ifade eden Denizbank Müdürü Mesut Saraç, teknik servis sayesinde bu tür sıkıntıların yaşanmadığını belirtti.

Denizbank Müdürü Mesut Saraç, “Yazakasapos cihazının ilk geldiği zamanlarda cihazı alan vatandaşlardan bazı şikayetler aldık. Bu şikayetler üzerine teknik servisimiz cihazın bazı sorunlarını düzeltti. Tabi ki ilklerde her zaman sıkıntılar yaşanıyor. Ama şu anda vatandaşlara satılan Yazakasapos cihazlarında hiçbir sıkıntı yok. Dediğim gibi şu anda Isparta’da 140 kişi kullanıyor. Kullanan vatandaşlar da cihazlardan oldukça memnunlar” şeklinde konuştu.

İSTEYEN VATANDAŞLARA CİHAZLARINI SİGORTALIYORUZ
Denizbank Müdürü Mesut Saraç, yeni çıkan Yazakasapos cihazlarını isteyen vatandaşlar için sigortaladıklarını belirterek , “Yazakasapos cihazını alan vatandaşlar için bir yenilik daha yapıyoruz. Cihaz küçük ve elektronik alet olduğu için çok nadir düşme yada bozulma yapabilir. Bunun içinde biz vatandaşlarımız için 75 TL karşılığı alınan Yazakasapos cihazlarını sigortalıyoruz. Tabi bu yenilik isteyen vatandaşlarımız içindir. Kesinlikle bir zorunluluğu yoktur” diye konuştu.

Bu Haber Ajans32 Gazetesi'nin
28 Ekim 2013 Tarihli Nüshasında da Yayınlanmıştır

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.