YBEM’de Kayıtlar Erken Başladı

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Yaşam Boyu Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (YBEM), 2014 sezonunun erken kayıtlarını başlattı.

Yayınlanma:
YBEM’de Kayıtlar Erken Başladı

İleriye dönük, yaşam kalitesini artırmaya yönelik düzenlediği kurslarla göz dolduran YBEM, teknolojiyi bir o kadar önemsediğini akıllı tahtalarla kursiyerlerine sunuyor.

TOPLAMDA 3 KURS
KPSS, ALES ve DGS olmak üzere 3 ana başlıkta kurs imkânı sunan Yaşam Boyu Eğitim Merkezi, KPSS’yi 3 grupta ayırarak Memurluk, Alan ve Eğitim Bilimleri’ni de kursiyerleri ile paylaşıyor.

HER KATILIMCIYA SERTİFİKA
Konu ile açıklamalarda bulunan YBEM Kurslar Koordinatörü Mesut Alkan, “Sınavlarda öğrencilerin en büyük sıkıntısı süre… Bizlerde buna çözüm olarak, her bir kursiyerimizi hızlı okuma eğitimine tabii tutup sertifika hediye ediyoruz” şeklinde konuştu.

BİR AİLE ORTAMINI GELECEĞE TAŞIMAK
Aile ortamı yaratarak kurs işlediklerini ileten Alkan, “Öğrenciyi her şeyden önce para olarak görmemek lazım. Bizler ailevi bir ortam yaratarak derslerimizi sürdürmekteyiz. Teknolojiye uyum sağlayarak eğitim veriyoruz. Bu vesile ile herkesi kurslarımıza davet ediyoruz. Bizler 4 yıllık yüksek lisans mezunlarını Akademisyen, 2 yıllık ön lisans öğrencilerinin tahsilini artırmak ve Memur çıkartmak için buradayız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.