YBEM’den Otobüs Şoförlerine Eğitim

SDÜ YBEM ve SS. 18 No’lu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi arasında eğitim sözleşmesi imzalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Temmuz 2014 14:34
YBEM’den Otobüs Şoförlerine Eğitim

İmzalanan sözleşmeye göre 18 No’lu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi çalışanları ve şoförlerine Diksiyon, Öfke Kontrolü, Stresle Başaçıkma, İletişim ve Beden Dili alanlarında Eylül ayına kadar eğitim verilecek. Eğitim sonunda yapılacak olan sınavdan başarılı olanlara ise S.D.Ü Öğrenci ve Halk Dostu İşletme Belgesi verilecektir.

18 No’lu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz son dönemlerde 65 yaş yasası ile birlikte şoförler ve vatandaşlar arasında kopukluklar meydana geldiğini dile getirdi. Halka daima en iyi hizmet için yola çıktıklarını kaydeden Yavuz, YBEM Müdürü M.Fatih Cebeci ve Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Yekta Halıcı ile eğitimler hakkında görüşmeler yaparak bundan sonraki süreçlerde de işbirliği içerisinde eğitimler düzenlemeye devam edeceklerini bildirdi.

Merkez müdürü M.Fatih Cebeci, Isparta halkına ve şoförlere bu işbirliğinin katkı sağlayacağını ifade ederek, her zaman kuruluşların ve halkın yanında olduklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum