YBEM’in IELTS Başarısı

British Council tarafından 3 Ağustos tarihinde düzenlenen IELTS (International English Language Testing System) sınavına geçtiğimiz dönem 25 kişi dâhil eden Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (YBEM), 15 kursiyeri başarıya sürükledi.

Yayınlanma:
YBEM’in IELTS Başarısı

3 Ağustos tarihinde yapılan sınav 16 Ağustos’ta açıklandı ve meraklı bekleyişler sona erdi. YBEM’de eğitim gören 25 kursiyerin katıldığı sınavda, ortalama yüzde 60’lık başarı görüldü.

Isparta için yeni bir sınav olduğunu ileten Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Dil Koordinatörü İlker Özçelik “Bu açıdan bakıldığında çok kapsamlı ve sistematik bir kurs düzenlemek için elimizden geleni yaptık. IELTS-YDS eşdeğerlilikleri yükselmesine rağmen, kursumuzda arzu ettiğimiz sonuca ulaştık” şeklinde konuştu.

TEKNİK BİLGİ ALDIM VE KAZANDIM
25 kursiyer arasında yüksek başarı gösteren Mehmet Emin Aydın, üstünlüğünü YBEM’e borçlu olduğunu belirtti. Genel olarak teknik bilgi alarak başarıya ulaştığını söyleyen kursiyer Aydın, “YBEM eğitimleri sonrası beklediğim başarıya ulaştım” dedi.

Yeni dönem IELTS kursu kayıtlarının 15 Ekim tarihinde başlayacağının müjdesini veren İlker Özçelik, sınava katılan tüm kursiyerlere de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.