Yediği Golden Sonra Kadro Dışı Kaldı

Isparta Emrespor A.Ş.’de Kaleci Akın İsmail Köroğlu ve orta saha oyuncusu Okan Demirel’in disiplinsiz davranışlar sergiledikleri gerekçesiyle süresiz kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Nisan 2013 16:43
Yediği Golden Sonra Kadro Dışı Kaldı

Son haftalarda hatalı goller yiyen Kaleci Akın ve bekleneni veremeyen Demirel’in bu haftaki Maltepespor kadrosundan çıkarıldığı belirtildi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta küme düşmeme mücadelesi veren Isparta Emrespor A.Ş.’de Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçı sonrasında 2 futbolcunun bileti kesildi.

Kırmızı-siyahlılarda Kaleci Akın İsmail Köroğlu ve orta saha oyuncusu Okan Demirel’in disiplinsiz davranışlar sergiledikleri gerekçesiyle süresiz kadro dışı bırakıldı. Son haftalarda hatalı goller yiyen Kaleci Akın ve bekleneni veremeyen Demirel bu haftaki Maltepespor kadrosundan çıkarıldığı belirtildi.

Zaman zaman önemli kurtarışlar yapmasına rağmen basit ve hatalı goller yiyen Köroğlu Isparta Emrespor Anonim Şirketi Sahibi İsmail Çalışkan’ı hayal kırıklığına uğrattı. Çalışkan, “Kaleci Akın’a çok güveniyordum. Futbolcularımla baba oğul gibiyiz. Onların her zaman yanında oldum. Ancak disiplinsizliğe asla affım yok. Eskiden futbolcu maçtan sonra yenildikten sonra tesislerden çıkamazdı. Disiplinsiz davranışlarda bulundukları için 2 oyuncuyu da gönderiyorum. Bu davranışlar Isparta Emrespor’a bu bir suikasttır. Bu davranışları sergiledikçe sürece 2’si de başka bir takım da başarılı olamaz” dedi.

Öte yandan Çalışkan, takımın bugünden itibaren Maltepespor maçı için kampa gireceğini sözlerine ekledi.
Kaleci Akın’ın kadro dışı bırakılmasının ardından yedek kaleciler Yusuf Şenlik ve Kaan Öztürk’ün birinin bu haftaki karşılaşmada kaleyi koruması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum