Yedişehitler’de Tural’a Sevgi Seli

Yedişehitler’de Tural’a Sevgi Seli

Yayınlanma:
Yedişehitler’de Tural’a Sevgi Seli

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural’a Yedişehitler Kapalı Pazar yerinde sevgi seli vardı. Pazar yerini dolduran coşkulu kalabalığa seslenen Tural “31 Martta Isparta’da eser belediyeciliği dönemi başlayacak” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında, açık hava toplantılarını Yedişehitler Kapalı Pazar Yerinde sürdüren İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, burada coşkuyla karşılandı. Kapalı Pazar yerine meşaleler ve sloganlar eşliğinde giren Tural, kendisini dinlemeye gelen mahalle sakinlerine hitap etti. Meydanın coştuğu o anlarda Tural’a sevgi seli vardı. Coşkunun doruğa ulaştığı açık hava toplantısında Başkan Adayı Tural’ın konuşması sık sık alkışlarla kesildi. Tural “Gerçek hizmet dönemi bizimle başlayacak” dedi. Toplantıda Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyesi adaylarının tanıtımı da yapıldı.

65538.jpg

MAHALLELERE SOSYAL TESİS SÖZÜ

Yedişehitler ve Bahçelievler Mahallesi sakinlerine çok amaçlı sosyal tesis sözü veren Başkan Adayı Tural, Bahçelievler de evet altında muhtarlık binası olan bir sosyal tesis var. Ama burası da kullanışlı değil. Bakın Bahçelievlerde oturan hanım kardeşlerimiz meslek edindirme kursu açılmasını istiyor. Ama tesisin üstünü belediye kullanıyor ne var orada geri dönüşüm atölyesi. İyi de sosyal tesis halkındır. Biz göreve geldiğimizde bu mahallelere çok amaçlı sosyal tesis kazandıracağız” dedi. Göreve geldiklerinde bozuk kaldırımların düzenleneceğini ve parklara güvenlik kamerası konulacağını kaydeden Tural “Bu mahallerde altyapı sorunları var.

Yedişehitlerde yatay sokaklarda yağmur suyu taşkınları oluyor. Bahçelievlerde su basmaları meydana geliyor. Bunların hepsini biliyoruz. Çözüm basit. Biz gelince bunların hepsini çözeceğiz” dedi. Tural, Bahçelievlere yeni bir sağlık ocağını kazandırma sözü verirken, mahalle sakini bir çocuğun halı saha isteğine de göreve gelir gelmez yanıt vereceğini sözlerine ekledi. Konuşmasının sonunda Başkan Adayı Tural, coşkulu kalabalıkla selfi yaptı, kadınlara karanfil dağıttı.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum